SUMMER SALE HAS STARTED: SHOP NOW!

Editors pick

Meet the team | Influencer Marketing

Door Lonne Brummans, 17 november 2020

Deze Meet the Team staat in het teken van influencer marketing. Dit team dat zorgt voor online zichtbaarheid, naamsbekendheid en traffic naar My Jewellery door middel van onder andere influencers, bn'ers, magazines & stylisten. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Collega Evita Parinussa
Functie: PR & Influencer Marketeer
Hoelang werk je al bij My Jewellery? 2,5 jaar

Kun je wat vertellen over jouw alledaagse werkzaamheden?
Samen met mijn team zorgen wij voor zichtbaarheid, naamsbekendheid en traffic naar My Jewellery. Daar hoort ook een stukje brand awareness bij omdat wij invloed hebben in hoe wij My Jewellery in de markt willen profileren. Mijn grootste werkzaamheden zijn samenwerkingen opzetten met influencers/bn’ers/magazines en stylisten. Ik kijk ook naar sponsoraanvragen en partnerships met andere bedrijven/instellingen. En daarnaast zorg ik dat nieuwe collecties onder de aandacht worden gebracht bij pers en monitor ik of zij er dan iets leuks over schrijven en of plaatsen. Voornamelijk zijn deze samenwerkingen zichtbaar via verschillende social media kanalen en grote online platformen maar ook offline zoals bijv. in magazines en of op tv. Tot slot zorg ik er ook voor dat we een goede relatie opbouwen en houden met alle partners waarmee we werken.


Op welk werk ben je het meest trots?
Pfoe zoveel mooie projecten en ontwikkelingen doorgemaakt al! Maar by far deze: Influencer Trip naar Marrakech in april 2019. Dit was de eerste keer dat My Jewellery een influencer trip ging doen en dit was mijn eerste echt grote project voor My Jewellery. 5 grote influencers, Maan de Steenwinkel, Jessie Jazz Vuijk, Beautynezz, Julia Mekkes, Arielledannique en hun moeders nodigden we uit om mee op reis te gaan naar Marrakech ter promotie van onze Mother Daughter bracelet voor moederdag! Ze werden heerlijk in de watten gelegd en de moeders konden ook eens meemaken en zien hoe het leven van hun dochters als influencer er aan toe gaat op zo een reis. Onvergetelijke ervaring voor hen maar ook zeker voor ons.

Wat is jouw thuiswerk tip?
Fijne werkplek voor jezelf inrichten waarbij je comfortabel en ongestoord aan het werk kan.

Collega Lisanne Vuik
Functie: PR & Influencer Marketeer
Hoelang werk je al bij My Jewellery? Sinds oktober 2020

Kun je wat vertellen over jouw alledaagse werkzaamheden?
Mijn werkzaamheden lopen uiteen binnen My Jewellery. Het belangrijkste in mijn werk is om de merkbekendheid binnen onze doelgroep te vergroten en dat kan met verschillende soorten media. Zo ben ik de ene dag bezig met het opzetten van TV plan met RTL Nederland. De andere dag ben ik in gesprek samen met Linda Meiden en eindig ik mijn dag met belletjes met influencerbureaus of met influencers zelf.


Op welk werk ben je het meest trots?
Ik werk net een maand bij My Jewellery, maar ik heb al met veel projecten en campagnes mee mogen helpen/kijken. Ik ben het meest trots dat we in december op nationale TV gaan met een My Jewellery commercial (whooo). Daarnaast ben ik ook trots hoe mijn collega’s mijn warm welkom hebben gegeven ondanks dat we nu grotendeels thuiswerken.

Wat is jouw thuiswerk tip?
Ga in de ochtend of tussen de middag even wandelen door je eigen buurt, zodat je toch het idee hebt dat je richting werk gaat en je komt direct aan je stappen. Nog een tip: ik luister vaak tussen de middag ‘House in the Pauze’ op SlamFM haha. Even meezingen (of in mijn geval blèren) met oude 90s songs zoals Britney Spears of Destiny’s Child.

Collega Jody Kuipers
Functie: PR & Influencer Marketeer

Hoelang werk je al bij My Jewellery? Ik ben in februari 2018 begonnen als stagiaire influencer marketing. Na mijn stage ben ik bij My Jewellery blijven werken, inmiddels werk ik hier al 2,5 jaar.

Kun je wat vertellen over jouw alledaagse werkzaamheden?
Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit samenwerkingen opzetten met influencers voor Instagram, TikTok of YouTube. We zijn veel bezig met het bedenken van campagnes voor alle nieuwe collecties en hoe we influencer marketing hiervoor kunnen inzetten. Verder houd ik me ook bezig met het archiveren, analyseren en evalueren van al deze samenwerkingen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het TikTok account van My Jewellery. Hier posten we elke dag een leuke video op, zoals challenges, polls, influencer content en behind the scenes content. Volg jij ons toevallig al op TikTok?


Op welk werk ben je het meest trots?
Ik ben niet per se trots op iets specifieks, maar wel op alle mooie samenwerkingen en campagnes die we opzetten met allerlei verschillende influencers zoals mommy influencers, tv-sterren en BN’ers. Ik ben trots op de mooie samenwerkingen die tot stand komen, hoe we onze naamsbekendheid hierdoor blijven vergroten en hoe onze My Jewellery community elke week weer blijft groeien.

Wat is jouw thuiswerk tip?
Niets beter dan een paar leuke Spotify afspeellijsten om de dag goed door te komen! Mijn tips? Vibes, Chilled R&B en Christmas Pop. Yes, ik luister al naar kerstmuziek haha! Er staat ook een mini kerstboom op mijn bureau, dat maakt het thuiswerken wat gezelliger!

Collega Lieke Schwitzner
Functie: Influencer Marketing & Sustainability

Hoelang werk je al bij My Jewellery? Al bijna 4 jaar! Ik heb eerst drie jaar in de Boutique in Utrecht gewerkt en ben sinds januari 2020 begonnen op het hoofdkantoor.

Kun je wat vertellen over jouw alledaagse werkzaamheden?
Ik focus mij op Influencer Marketing in België, ik zorg er dus voor dat onze kleedjes en juwelen gedragen worden door de leukste Belgische Influencers. Daarnaast hou ik mij bezig met duurzaamheid binnen My Jewellery. Denk bijvoorbeeld aan onze Earth Selection sieraden, het jurkje van Ecovero maar ook aan verpakkingen en CO2 neutraal verzenden. 


Op welk werk ben je het meest trots?
Lastig om één ding te noemen, we hebben zoveel mooie campagnes lopen. Ik vind het sowieso heel leuk om te zien, hoeveel mooie content er wordt gemaakt door de meiden met wie we samenwerken. Daarnaast vind ik het super leuk dat My Jewellery steeds populairder wordt in België. Hopelijk kunnen we dit succes in de toekomst ook doorvoeren in andere landen! 

Wat is jouw thuiswerk tip?
Zorg voor goede koffie, ga in je pauze buiten een rondje lopen en vergeet de virtuele vrijmibo niet! :) 

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

Editors pick
Meet the team | Branding
Get to know us

Editors pick
Meet the team | Creatives
Een kijkje achter de schermen