• CO2 neutrale verzending
  • 28 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
Meet the team - PRODUCT CONTENT

Meet the team | Product Content

29 november 2023 | Door: Zoë Mattens
Leestijd: 3 minuten

Ninke Steentjes - Product Coördinator

Hoelang werk je al bij My Jewellery?

Ik werk sinds 14 maart 2022 bij My Jewellery en het bevalt me nog steeds super goed!

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?

Als Product Coördinator geef ik richting aan team Product Content & Fotografie. Ik help bij het prioriteren van werkzaamheden en stuur hierbij op basis van doelstellingen en KPI’s. Daarnaast bekijk ik samen met het team hoe we onze processen verder kunnen optimaliseren en werk ik mee aan projecten voor de implementatie van nieuwe systemen/tooling en de workflow die daarbij hoort. 

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

My Jewellery is een super mooi bedrijf, dat vol enthousiasme elke uitdaging aangaat. Geen dag is hetzelfde: er zijn veel ontwikkelingen en nieuwe kansen en dat maakt het afwisselend & leuk om hier te werken! Daarnaast is het natuurlijk super tof om dagelijks met de (nieuwe) producten van My Jewellery bezig te zijn. 

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Content/ Fotografie team te werken?

Het is een heel fijn team om in te werken. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ook tijd voor gezelligheid. De communicatie onderling verloopt goed en samen werken we aan hetzelfde doel. Niemand blijft daarbij achter. Ik ben super trots op mijn team en heel blij dat ik hier onderdeel van ben!

Meet the team - PRODUCT CONTENT

Meet the team - PRODUCT CONTENT

Britt van de Lagemaat - Product Content Beheerder

Hoe lang werk je al bij My Jewellery?

Ik werk sinds augustus 2023 bij My Jewellery! Ik ben in juni 2023 afgestudeerd en daarna begonnen bij My Jewellery en dat bevalt heel goed!

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Vanaf het moment dat er een sample binnenkomt totdat het online staat, richt ik mij op dat product. Ik richt mezelf op het invoeren van de nieuwe producten in ons systeem, schrijf ik hierbij ook de passende productteksten en bedenk ik de titels van het product. Daarnaast zet ik twee keer in de week alle producten van de desbetreffende week online.

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

Ik ben elke dag bezig met nieuwe producten. Op het moment dat ik het sample binnenkrijg, bedenk ik een passende naam en tekst. Je hebt elke dag te maken met andere producten, dit maakt het werk super afwisselend. Daarnaast vind ik het erg leuk om de producten al te zien voordat ze online staan en om het product waar ik aan heb gewerkt uiteindelijk online te zien staan!

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Content team te werken?

Voor de tijd dat ik er nu werk, merk ik dat het een hecht team is, waar ik ook deel van uit maak. We helpen elkaar waar nodig en zorgen er met z’n allen voor dat het product op het juiste moment online staat en dat deze op een zo aantrekkelijk mogelijke manier wordt gepresenteerd aan onze klanten.

Eline van Heumen - Digital Merchandiser

Hoelang werk je al bij My Jewellery?
Sinds februari 2022.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?

Wij zorgen met ons team voor een optimaal productaanbod op alle product pagina’s zodat de categorieën er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien. Dit doen we momenteel handmatig op basis van data uit gebouwde dashboards, maar we gaan met een nieuw systeem werken waardoor dit geautomatiseerd wordt op basis van regels die we zelf instellen. We zijn nu druk bezig met het inrichten van dit systeem en gaan hier dus binnenkort mee werken, een erg leuke uitdaging binnen ons team! 

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

We werken iedere dag met de mooiste producten en nieuwe collecties, waardoor ik mijn passie voor mode kan combineren met de functie die ik nog steeds onwijs graag doe!

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Content team te werken?

We hebben een team van jonge en gedreven meiden, waardoor het altijd heel gezellig is, maar we zeker ook alle uitdagingen met het team aangaan. Iedere dag is anders en het kan soms hectisch zijn, maar we zijn als team goed op elkaar ingespeeld en zorgen met elkaar voor het beste resultaat!

Meet the team - PRODUCT CONTENT

Meet the team - PRODUCT CONTENT

Sophie Broeren - Digital merchandiser 

Hoelang werk je al bij My Jewellery?

Ik werk hier sinds 14-02-2022 en nog steeds met veel plezier!

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Aanpassingen doorvoeren op de overzicht- en productpagina’s ten behoeve van de omzet. 

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

Doormiddel van verschillende tools ben je op zoek naar hoe de site er commercieel nóg beter uit kan komen te zien. Het is gevarieerd, want je houdt je bezig met van alles. Denk hierbij aan data, actuele trends, campagnes, deals, etc. Daarnaast ben ik ook parttime werkzaam als Visual merchandiser bij het sales team. Deze functie heeft eigenlijk dezelfde inhoud, maar pas ik fysiek toe in de B2B winkels. Van deze combi krijg ik ontzettend veel energie! :) 

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Content team te werken?

Heel leuk! We hebben een hecht en gezellig team waardoor we elkaar goed aanvullen. Ondanks de twee verschillende werkzaamheden hebben beide teams elkaar dagelijks nodig, waardoor we erg op elkaar zijn afgestemd.

Famke Janssen - Digital Merchandiser

Hoelang werk je al bij My Jewellery?

Ik werk hier sinds 17/04/2023.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?

Ik ben verantwoordelijk voor het optimaliseren van de categoriepagina’s op basis van data. Om op deze manier een zo passend mogelijk aanbod te kunnen bieden aan de klant.

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

We zijn continue bezig met het verbeteren van onze werkzaamheden en nemen hierin de wensen en behoeften van onze klanten als uitgangspunt. Kleine successen worden gevierd en enthousiast gaan we elke uitdaging aan. Er vindt veel communicatie tussen de verschillende afdeling plaats om zo samen tot het juiste eindresultaat te komen.

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Content team te werken?

Het is een fijn team om in te werken. We weten een goede balans te vinden tussen hard werken en gezelligheid. Iedereen maakt echt deel uit van het team. Daarnaast zijn we allemaal erg open in communicatie en staan we klaar om elkaar te helpen.

Meet the team - PRODUCT CONTENT

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.