Heatwave alert! Nieuwe sale items met korting tot 70%

 Editors pick

Meet the team | Product Content

Door Amber Janssen, 24 december 2021

Het Product Content team stelt zich graag voor in deze meet the team. De Product Content Beheerders van My Jewellery zorgen ervoor dat alle producten van sieraden tot kleding goed geplaatst worden op de website. Product Content doet dit in samenwerking met team Content & Product Fotografie. 


Collega Eline Bielschowsky
Functie: Product Content Beheerder

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds augustus 2020. Leuk feitje hiervoor heb ik bijna 3 jaar in de boutique in Breda gewerkt tijdens mijn studie!

Wat houdt jouw functie in?
Binnen dit team ben ik de eindverantwoordelijke voor alle producten die op de website komen te staan. Het is daarnaast ook mijn verantwoordelijkheid om de sieraden categorie er tip top uit te laten zien, maar ik ben ook bezig met andere pagina’s vullen zoals campagne pagina's of collecties. Daarnaast schakel ik veel met andere afdelingen over de producten en hoe we deze het beste kunnen weergeven op onze website voor het mooiste resultaat. 

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Iedere dag is verschillend! Ik begin vaak met het checken van de website, of het er mooi uitziet en de juiste producten bovenaan de pagina’s staan. Daarna update ik vaak de pagina’s met nieuwe data, zoals de bestseller categorie. Ondertussen krijg ik berichtjes binnen van de klantenservice met vragen over de sieraden, die verwerk ik tussendoor. Aan het einde van de dag check ik welke foto’s fotografie in het systeem heeft gezet en zet ik de items die helemaal compleet zijn op voorraad en online. Als ze online staan merchandise ik de categorieën zodat de website er weer perfect uitziet!

Wat maakt werken in team Content voor jou zo leuk?
Het leukste vind ik dat geen een dag hetzelfde is. Ik kan een planning maken voor de volgende dag en dan op kantoor aankomen en een hele andere dag hebben. Daarnaast vind ik het ook leuk om creatief bezig te zijn, bijvoorbeeld door een campagne te bedenken rondom de producten.

Wat maakt jou trots om voor My Jewellery te werken?
Dat ik de enorme groei van My Jewellery heb meegemaakt. Van werken in een van de eerste boutiques, naar een content team van drie collega’s en nu hebben we een volledig team.


Collega Zoë Mattens
Functie: Product Content Beheerder

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Ik ben in februari 2020 gestart bij My Jewellery als stagiaire. Dit beviel mij zo goed dat ik daarna nog fulltime door bleef werken tot school weer begon. Nu werk ik hier sinds mei 2021 parttime naast mijn opleiding. 

Wat houdt jouw functie in?
Als Product Content Beheerder voer ik nieuwe producten in en zorg ik dat de pagina’s er op de site goed uitzien. Naast deze functie houd ik mij ook nog bezig met Linkbuilding. Dit betekent dat ik op zoek ga naar nieuwe bloggers waar My Jewellery mee samen kan werken.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
In de ochtend ga ik aan de slag met het beantwoorden van e-mails en berichten van bloggers. Wanneer ik dit gedaan heb, ga ik aan de slag met het invoeren van producten. Ik kijk wat er voor een bepaalde week ingevoerd moet worden en ga daarmee aan de slag. Dit begint bij het zoeken van het sample en daarna is het tijd om deze op te meten. Alles invoeren en klaar!

Wat maakt werken in team Content voor jou zo leuk?
Geen één dag is hetzelfde en het is ook gewoon mega gezellig. Iedere dag leer je weer nieuwe dingen en in een snelgroeiend bedrijf groeien wij als collega' ook mee met My Jewellery. Buiten dat het gezellig is, ontvangen we ook vaak complimenten over ons werk en dat is al helemaal leuk!

Wat maakt jou trots om voor My Jewellery te werken?
Wanneer ik over My Jewellery praat, krijg ik meteen een lach op mijn gezicht. Ik vind het ontzettend knap hoe snel My Jewellery gegroeid is en ben blij dat ik onderdeel van het team mag zijn. Naast dat het bedrijf snel groeit is de sfeer binnen het bedrijf ook superfijn. Je komt echt in een warm nest terecht, waar je je meteen thuis voelt en ik denk dat de mooiste eigenschap is die een bedrijf kan hebben. 

Collega Myrthe van der Heijden
Functie: Product Content Beheerder

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds mei 2021, dus inmiddels 8 maanden.

Wat houdt jouw functie in
Ik voer samen met mijn collega’s alle producten in voor de website. Hierbij zorgen we voor leuke teksten bij de producten, maar ook voor de juiste productinformatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website er tip top uitziet. Ook haal ik alle uitverkochte producten van de website af en ben ik verantwoordelijk voor de producten op de B2B site.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Ik begin altijd om 8.00 uur, want dan is het nog lekker rustig op kantoor. Vervolgens start ik mijn dag met het uitschakelen van alle uitverkochte producten. Daarna bekijk ik mijn planning voor die dag en check ik welke producten er ingevoerd kunnen worden. Mijn planning loopt vaak anders dan gedacht door aanvragen van andere collega’s, maar dat zorgt ervoor dat een dag nooit saai is. Ik schakel veel met Product Fotografie en team Inkoop, waardoor ik ook regelmatig een bezoekje breng aan deze afdelingen. Ook hebben we regelmatig meetings en hebben we het met alle collega’s heel gezellig.

Wat maakt werken in team Content voor jou zo leuk?
Het Content team is verantwoordelijk voor veel werkzaamheden, waardoor iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Hierdoor leren we veel van elkaar en werken we veel samen. Daardoor krijg je een echte teamspirit. Ook heb ik gewoon heel leuke collega’s!

Wat maakt jou trots om voor My Jewellery te werken?
My Jewellery groeit enorm snel. Dat vind ik heel erg leuk om van dichtbij mee te maken. Wanneer je hier komt werken zit je meteen in de flow. The sky is the limit is dan ook heel toepasselijk voor My Jewellery. Er komen steeds nieuwe ideeën op tafel waar je als werknemer ook heel enthousiast van wordt. Daarnaast is het een groot bedrijf, maar toch is alles heel persoonlijk, waardoor je je belangrijk en gewaardeerd voelt.


Collega Karlijn Kuijpers
Functie: Product Content Beheerder

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
5 jaar. Ik heb voorheen 4 jaar als coördinator op de retouren afdeling gewerkt en nu al meer dan 8 maanden de overstap gemaakt naar Product Content Beheerder

Wat houdt jouw functie in?
Zorg dragen voor de producten die online zichtbaar zijn en het aanmaken van nieuwe collectie. Denk hierbij aan het invoeren van gegevens, categorieën goed zetten en het bewaken van een juiste uitstraling van de producten & categorieën op de website.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Naast het opstarten met een kopje koffie, begin ik de dag met het online plaatsen van items die terug op voorraad zijn gekomen of waar problemen mee zijn waardoor ze online niet zichtbaar zijn. Ik begin met prioriteiten, dit zijn bijvoorbeeld vragen en aanpassingen over producten. Daarnaast voer ik nieuwe producten in en controleer ik de informatie die hoort bij een product. Dit doe ik door te kijken naar de sample. De kleding categorie is mijn verantwoordelijkheid, ik zorg er dan ook voor dat aan het einde van de dag alles netjes staat. We willen bijvoorbeeld niet dat hetzelfde model naast elkaar staat op een pagina en alle informatie bij een product moet juist zijn.

Wat maakt werken in team Content voor jou zo leuk?
Iedere dag creatief bezig zijn met nieuwe producten die nog niemand heeft gezien.

Wat maakt jou trots om voor My Jewellery te werken?
Naast dat ik al 5 jaar werkzaam ben binnen het bedrijf en veel veranderingen van dichtbij heb meegemaakt, blijft My Jewellery een snel groeiend bedrijf. Iedere dag wordt er hard gewerkt aan nieuwe en on-trend uitingen, zo blijf je zelf ook bij de tijd.

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

Editors Pick
Meet the team | Content
Inspiratie & creatie

Editors Pick
Meet the team | Creatives
Een kijkje achter de schermen