DRESS DEAL: 2 jurkjes voor €54,99!
Meet the team | Product Content


Het Product Content team stelt zich graag voor in deze meet the team. De Product Content Beheerders van My Jewellery zorgen ervoor dat alle producten van sieraden tot kleding goed geplaatst worden op de website. Product Content doet dit in samenwerking met team Content & Product Fotografie

13 december 2022 | Door Zoë Mattens
Leestijd: 3 minuten


Ninke Steentjes

product coördinator


Hoelang werk je al bij My Jewellery
Sinds 14 maart 2022.

Wat houdt jouw functie in?
Ik ben verantwoordelijk voor team product content & fotografie. Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit coördineren, plannen, prioriteiten bepalen, het verbeteren van processen & deelnemen aan projecten. 

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Elke dag is verschillend! Maar wat op dit moment elke dag gelijk is, is de stand up van een project waar we nu mee bezig zijn (PIM implementatie) en dag- of weekstart met beide teams. Daarnaast heb ik regelmatig gesprekken met teamleden & ben ik ook veel met collega’s van andere teams in gesprek om te kijken hoe we dingen beter kunnen doen.

Wat maakt werken in team product content zo leuk?
Het team bestaat uit leuke meiden & dat maakt het erg gezellig! In mijn vorige banen heb ik zelf veel met product content gedaan dus het raakvlak is er wel. Ik vind het leuk om er nu op een andere manier mee bezig te zijn en zo mijn steentje(s) ;-) bij te dragen. 

Wat maakt jou trots om voor My Jewellery te werken?
Wat ik heel bijzonder vind aan My Jewellery is de open cultuur en de warmte die je voelt, vanaf de eerste dag dat je binnenkomt. De afgelopen jaren is My Jewellery enorm gegroeid en daardoor is er veel veranderd. Nu zijn we juist bezig met kijken hoe we efficiënter kunnen werken & steeds professioneler kunnen worden. Ik vind het tof om daaraan een bijdrage te kunnen leveren! 

You might like these

Meet the team | Content

Meet the team | Product fotografie

Meet the team | Creatives


Myrthe van der Heijden

Product content beheerder


Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds mei 2021.

Wat houdt jouw functie in

Ik voer samen met mijn collega’s alle producten in voor de website. Hierbij zorgen we voor leuke teksten bij de producten, maar ook voor de juiste productinformatie. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website er tip top uitziet. Ook haal ik alle uitverkochte producten van de website af en ben ik verantwoordelijk voor de producten op de B2B site.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Eigenlijk is geen dag hetzelfde. Ik begin altijd om 8.00 uur, want dan is het nog lekker rustig op kantoor. Vervolgens start ik mijn dag met het uitschakelen van alle uitverkochte producten. Daarna bekijk ik mijn planning voor die dag en check ik welke producten er ingevoerd kunnen worden. Mijn planning loopt vaak anders dan gedacht door aanvragen van andere collega’s, maar dat zorgt ervoor dat een dag nooit saai is. Ik schakel veel met Product Fotografie en team Inkoop, waardoor ik ook regelmatig een bezoekje breng aan deze afdelingen. Ook hebben we regelmatig meetings en hebben we het met alle collega’s heel gezellig.

Wat maakt werken in team Content voor jou zo leuk?
Het Content team is verantwoordelijk voor veel werkzaamheden, waardoor iedereen zijn eigen specialiteit heeft. Hierdoor leren we veel van elkaar en werken we veel samen. Daardoor krijg je een echte teamspirit. Ook heb ik gewoon heel leuke collega’s!

Wat maakt jou trots om voor My Jewellery te werken?
My Jewellery groeit enorm snel. Dat vind ik heel erg leuk om van dichtbij mee te maken. Wanneer je hier komt werken zit je meteen in de flow. The sky is the limit is dan ook heel toepasselijk voor My Jewellery. Er komen steeds nieuwe ideeën op tafel waar je als werknemer ook heel enthousiast van wordt. Daarnaast is het een groot bedrijf, maar toch is alles heel persoonlijk, waardoor je je belangrijk en gewaardeerd voelt.Eline van Heumen

Product content beheerder


Hoelang werk je al bij My Jewellery
Sinds maart 2020

Wat houdt jouw functie in
Wij zorgen op onze afdeling ervoor dat alle nieuwe items op de website komen + het schrijven van de bijbehorende productteksten en aanvullen van informatie. Ook zorgen we voor een optimale presentatie van het productaanbod op de website. Ik ben hierin verantwoordelijk voor de sieraden, accessoires, beauty en cadeau pagina’s.

Hoe ziet een dag bij My Jewellery er voor jou uit?
Ik begin mijn dag met scrollen over alle product pagina’s van de website. Hierbij kijk ik of alles goed staat en of er producten uitverkocht zijn. Wanneer er producten uitverkocht zijn, haal ik deze van de site af. Hierna ga ik nieuwe items invoeren die aan mij toegewezen zijn. Ik bedenk een producttekst en voeg alle informatie over het item toe. Het item kan dan 2 weken later de website op! Daarnaast zorg ik voor een mooie presentatie van alle items op de website. Ik kijk hierbij naar verschillende factoren, zodat ik een goede en mooie verdeling kan maken. Af en toe hebben we een meeting met het team om te bespreken of er dingen zijn die we kunnen verbeteren op de website.

Wat maakt werken in team product content zo leuk?
My Jewellery is een ontzettend leuk, jong, groeiend en dynamisch bedrijf waarbij er vaak nieuwe uitdagingen ontstaan. Geen dag is dus hetzelfde of saai! Elke dag komen er prachtige items naar onze afdeling zodat we deze kunnen invoeren en er foto’s gemaakt kunnen worden. Ik vind dat de combinatie van mijn werkzaamheden, het bezig zijn met mooie producten en natuurlijk leuke collega’s het werken bij product content erg leuk maakt.

Wat maakt jou trots om voor My Jewellery te werken?
Dat we er met z’n alle hard voor werken om het beste resultaat te leveren, de groei van het bedrijf maar ook persoonlijk en dat er hierbij altijd een gezellige en gemoedelijke sfeer hangt.

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

You might like these

Meet the team | Content

Meet the team | Creatives