• CO2 neutrale verzending
  • 26 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
Meet the team - PRODUCT FOTOGRAFIE 01

Meet the team | Product Fotografie

29 november 2023 | Door: Amber Janssen
Leestijd: 6 minuten

Meet the team - PRODUCT CONTENT

Ninke steentjes - Product Coördinator

Hoelang werk je al bij My Jewellery?

Ik werk sinds 14 maart 2022 bij My Jewellery en het bevalt me nog steeds super goed!

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?

Als Product Coördinator geef ik richting aan team Product Content & Fotografie. Ik help bij het prioriteren van werkzaamheden en stuur hierbij op basis van doelstellingen en KPI’s. Daarnaast bekijk ik samen met het team hoe we onze processen verder kunnen optimaliseren en werk ik mee aan projecten voor de implementatie van nieuwe systemen/tooling en de workflow die daarbij hoort. 

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

My Jewellery is een super mooi bedrijf, dat vol enthousiasme elke uitdaging aangaat. Geen dag is hetzelfde: er zijn veel ontwikkelingen en nieuwe kansen en dat maakt het afwisselend & leuk om hier te werken! Daarnaast is het natuurlijk super tof om dagelijks met de (nieuwe) producten van My Jewellery bezig te zijn. 

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Content/ Fotografie team te werken?

Het is een heel fijn team om in te werken. Er wordt hard gewerkt, maar er is zeker ook tijd voor gezelligheid. De communicatie onderling verloopt goed en samen werken we aan hetzelfde doel. Niemand blijft daarbij achter. Ik ben super trots op mijn team & heel blij dat ik hier onderdeel van ben!

Renske van Vugt - Product Content Fotograaf

Hoe lang werk je bij My Jewellery?

Sinds 2 augustus 2021, time flies! 

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Bij My Jewellery ben ik samen met mijn collega’s van Product Fotografie verantwoordelijk voor de studio fotografie die je ziet op de website. Dat zijn zowel de shoots met modellen als de product fotografie van de kleding en sieraden. Naast het fotograferen zijn we ook verantwoordelijk voor de selectie, bewerking en het invoeren van de beelden. Daarnaast bereiden we elke modelshoot voor door samen met Jesse kleding sets klaar te leggen, zodat elk kledingstuk een goede styling heeft.

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

Bij elk item wat ik in mijn handen krijg, is het belangrijk om dit op een aantrekkelijke manier vast te leggen. Dit zorgt ervoor dat het uitdagend is om elke keer weer een verrassend en nieuw beeld te creëren. 

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Fotografie team te werken?

Dat is geen moeilijke vraag, ontzettend leuk en leerzaam natuurlijk! Het is een feestje om te werken met zulke leuke collega’s. Naast dat het een super gezellig team is, werken we ook hard voor elkaar en kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Meet the team - PRODUCT FOTOGRAFIE 10

Meet the team - PRODUCT CONTENT

Naomi Verhoeven - Product Content Fotograaf

Hoe lang werk je bij My Jewellery?

Ik werk sinds 1 mei 2016 bij My Jewellery. Ik ben alleen begonnen als Product Fotograaf en gestart met het opzetten van website fotografie. Ook heb ik in 2015 stage gelopen bij My Jewellery en was ik onwijs blij dat ik hier mocht komen werken. Inmiddels werk ik hier al die jaren met veel plezier!

Wat zijn je allerdaagse werkzaamheden? 

Samen met mijn team zijn we verantwoordelijk voor de uitstraling van de website. We verzorgen de productfoto’s van kleding, details, sieraden & accessoires en de nabewerking hiervan. Ook fotograferen we de modelfoto’s in onze studio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de modellen planning en zorg ik ervoor dat de shoots ingepland worden en daarbij een geschikt model wordt geboekt. Hierbij onderhoud ik ook het contact met de modellenbureaus. 

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

De variatie in het werk maakt het uitdagend. De taken zijn zo afwisselend en geen één dag is hetzelfde. Het leukste vind ik om het resultaat terug te zien van een fotoshoot met een model op de website. Het is super tof om onderdeel te zijn van team My Jewellery en met alle veranderingen van de afgelopen jaren mee te groeien. 

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Fotografie team te werken?

We hebben een onwijs leuk meiden team en zijn heel hecht. We matchen super goed met elkaar en dat werkt fijn. Niet alleen op werkgebied, maar ook privé. We maken er onderling ook elke dag weer een feestje van, er wordt veel gelachen en kunnen alles met elkaar delen en aan elkaar vertellen. We weten wat we aan elkaar hebben en kunnen daardoor op elkaar bouwen en vertrouwen. 

Desiree van Gessel - Product Content Fotograaf

Hoe lang werk je bij My Jewellery?

In september 2020 ben ik het fotografie team komen versterken. Hiervoor heb ik in 2017 ook al stage gelopen bij sfeer fotografie en heb ik na mijn stage nog een aantal grafische opdrachten mogen doen. Ik ben erg blij dat ik hier 3 jaar later weer terug mocht komen en het mijn vaste baan mag noemen.  

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Wij zijn als team verantwoordelijk voor alle productfoto’s en modelfoto’s/video’s die gemaakt worden in onze fotostudio, de nabewerking hiervan en het invoeren van de foto’s op onze webshop. Zo maken we de product en detailfoto’s van kleding, productfoto’s van sieraden & accessoires en hebben we wekelijks een shoot met een van onze modellen in de studio. Verder zorg ik ervoor dat de planning van onze afdeling bijgehouden word, en verwerk ik alle samples die we binnen krijgen hierin zodat het voor iedereen overzichtelijk blijft en de workflow vloeiend kan verlopen.

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

Elke dag is anders en wij wisselen de werkzaamheden met elkaar af, zo ben je bijvoorbeeld de ene week bezig met een model shoot nabewerken en de andere week weer met kleding productfoto’s of sieraden en accessoires productfoto’s, dit maakt ons werk erg variërend. Ik ben heel mijn leven al creatief bezig geweest en vind het fijn dat ik dat tijdens mijn werk ook kan toepassen. Vooral de shoots met modellen vind ik super leuk om te doen en hier haal ik ook veel energie uit.

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Fotografie team te werken?

In dit team hebben we natuurlijk het geluk dat we alle producten als een van de eerste te zien krijgen voordat het online komt, omdat wij eerst van alle items productfoto’s moeten maken. Verder vind ik het super leuk om met mijn collega’s te mogen samen werken, want we zijn als vriendinnen voor elkaar en zien elkaar ook af en toe buiten werktijden om. We maken van elke dag een feestje en kunnen op elkaar rekenen als er bijvoorbeeld grote collecties online komen, ook kan er altijd iets tussendoor komen waardoor je flexibel moet zijn en snel moet kunnen schakelen.

Meet the team - PRODUCT FOTOGRAFIE 04

Meet the team - PRODUCT FOTOGRAFIE 09

Nathalie van Erp - Product Fotograaf B2B & B2C

Hoe lang werk je bij My Jewellery?

Ik werk bij My Jewellery sinds 04-04-2022

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?

Ik ben verantwoordelijk voor de product fotografie van de sieraden voor B2B en B2C. Voor B2B maak ik wekelijks foto’s van nieuwe producten en collecties in de showroom en deze foto’s gaan naar B2B klanten. Om de paar weken ben ik ook fotograaf bij de modelshoot in de studio.

Wat maakt dit werk voor jou sprankelend & powerful?

De uitdaging voor mij zit hem in zo efficiënt mogelijk werken en alle producten zo aantrekkelijk mogelijk op de foto zetten binnen bepaalde richtlijnen. Het team, het bedrijf en de sfeer geven de sprankeling aan mijn werk.

Hoe is het om bij My Jewellery in het Product Fotografie team te werken?

Ik mag elke dag bezig zijn met mooie producten en deze zo goed mogelijk op de foto presenteren zodat het aantrekkelijk is voor de klant. Er gebeurt altijd wel wat in het team, iedere dag is anders en dat maakt het gezellig en leuk.

Werken bij My Jewellery

Meer weten over werken bij My Jewellery?
Bekijk onze vacatures, neem contact op met een van onze recruiters of stuur een open sollicitatie!

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.