• CO2 neutrale verzending
  • 24 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
Warehouse 06/10 21

Meet the team | Warehouse

22 december 2022 | Door: Zoë Mattens
Leestijd: 4 minuten

Meet the team Warehouse-14.jpg

Joris Kroese - Logistiek Medewerker

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds 2020.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Als logistiek medewerker verricht je allerlei werkzaamheden in het warehouse van My Jewellery. Van orderpicken, inpakken, bevoorraden van verkooppunten en onze boutiques, tot het verwerken van retouren. Zelf zit ik vooral op de Reachtruck en houd ik mij bezig met replenishment (het aanvullen van de pickzone).

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Bij vroege diensten beginnen we eerst met het tellen van de voorraad. Vervolgens worden de taken verdeeld door de teamleiders. Meestal krijg ik een lijst van producten die replenished moeten worden. Ik haal dan de reachtruck uit de oplader en begin met pallets uit de bulk halen om zo de producten te verzamelen die aangevuld moeten worden. Tussendoor komt het vaak voor dat orderpickers, producten uit de bulk nodig hebben. In dit geval rijd ik met ze mee en help ik ze waar nodig. Ook help ik andere collega’s als ze iets nodig hebben waarbij de reachtruck nodig is.

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
Het leukste van het werken in het warehouse zijn natuurlijk de collega’s. De gezelligheid en de grapjes van iedereen maakt het werk erg leuk! Persoonlijk vind ik replenishment natuurlijk het leukst. My Jewellery is een snelgroeiend bedrijf en het maakt me trots hier deel van uit te maken, door in het warehouse te werken en te zorgen dat klanten hun bestelling snel ontvangen. Ook is het leuk om te zien hoe alles snel verandert in het warehouse. 

Wat was het leukste moment voor jou in het warehouse?
De vrijdagavond borrels. Het is altijd leuk om met iedereen de week af te sluiten en zo het weekend in te luiden.

Joan Boekema - Pijnenburg | Personeelsplanner

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds 5 juni 2019.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Ik plan personeel in voor ons warehouse en schakel met de supervisor, teamleiders, recruiters en uitzendbureaus. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Om 9.00 uur start mijn werkdag. Na een kop thee starten we de dag met een overzicht van collega’s die ziek of afwezig zijn. Daarna schakel ik met uitzendbureaus per mail of telefoon en zorg ik dat de planning vlekkeloos verloopt. Vooral tijdens de feestdagen is het een drukke hectische periode en dan is dit een hele uitdaging.

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
My Jewellery is een grote familie, om daar onderdeel van te zijn dat is onwijs leuk! Geen dag is hetzelfde, de diversiteit van de werkzaamheden vind ik het tofst. Voor mij persoonlijk is het leuk om te kijken waar we nog in kunnen verbeteren qua planning en hoe we dit kunnen toepassen om een top team neer te zetten en te kunnen knallen! Maar vooral de fijne band met het team is heel belangrijk en daar hechten wij allemaal veel waarde aan.

Wat was het leukste moment voor jou in het warehouse?
De jaarlijkse kerstborrel waarin iedereen bij elkaar komt in de mooiste outfits.

Meet the team Warehouse-17.jpg

Meet the team Warehouse-13.jpg

Kai Bertrums - Logistiek Medewerker

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds juni 2020.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Ik sta voornamelijk te replenishen, wat inhoud dat we alle producten vanuit de bulk aanvullen voor zowel sales orders als voor onze boutiques.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Ik kom altijd op tijd om nog een bakje koffie te drinken. Daarna wordt er een indeling gemaakt van de werkzaamheden van de medewerkers van die dag en begin ik met replenishen.

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
Ik vind vooral inpakken en replenishen leuk, omdat ik dan veel in contact ben met collega’s. Ik hou van een praatje maken. De fijne sfeer in het magazijn & collega’s op de werkvloer maken het erg leuk. De tijd vliegt voorbij! 

Wat was het leukste moment voor jou in het warehouse?
Tijdens de feestdagen & Black Friday werken we heel hard, dan wordt er altijd kerstmuziek gedraaid, de sfeer is dan heel fijn. Ook hebben we afgelopen zomer een team BBQ gehad, dat was erg gezellig. 

Viviane Romijn - Logistiek Medewerker

Hoe lang werk je bij My Jewellery?
Sinds juni 2017.

Wat zijn je alledaagse werkzaamheden?
Ik houd me bezig met orderpicken, inpakken en het verwerken van retouren.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
De dag start om 7.00 uur met een uitleg van de teamleider. De werkzaamheden verschillen per dag.

Wat maakt dit werk voor jou leuk?
Het leukste vind ik de gezelligheid met collega’s. Daarnaast is het leuk om mee te maken dat My Jewellery in een korte tijd enorm hard gegroeid is en nog steeds groeit. 

Meet the team Warehouse-8.jpg

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.