• CO2 neutrale verzending
  • 27 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
Banner bold spirit flatlay 2

Bold Spirit: ontworpen om ons te herinneren aan de liefde in ons allen!

5 januari 2023 | Door: Amber Janssen
Leestijd: 5 minuten

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Mijn werkzaamheden bij My Jewellery zijn het creëren van nieuwe sieraden collecties met het daarbij behorende design voor de verpakkingen. Zo hebben we wekelijks een (brainstorm)sieraden meeting. Tijdens deze meeting sparren we gezamenlijk over nieuwe trends, ideeën, collecties etc. Ik neem dan alles goed in me op en ga daarna aan de slag met designen. Voornamelijk op de computer, maar soms illustreer ik ook wel eens iets voor een verpakking of iets dergelijks met de hand. Daarna kiezen we een aantal designs uit, waar we samples van maken. Wanneer deze samples binnen zijn controleren we ze, passen eventueel het nodige nog aan en maken een keuze uit de beste items. Zo ontstaat er in combinatie met gecreëerde items van mede collega’s, een volledige collectie.

Bold spirit pt 2 06

Bold spirit pt 2 18

Wat was je gedachte achter het design van deze collectie?    

De Bold Spirit collectie is ontstaan vanuit een trend die we online veel terug zagen komen. De designs zijn geïnspireerd op vintage & boho vibes zoals elementen uit de natuur en ook vanuit het religieus achtige gevoel, maar zijn wel commercieel vertaald. Ik bedenk me ook vaak bij wat voor een persoon ik de stijl van de sieraden vind passen en probeer me dan in te leven, zou deze persoon dit sieraad dan ook echt zo dragen? De sieraden zijn gemakkelijk te combineren met andere items voor een speelse look.

Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Ik haal eigenlijk inspiratie uit alles wat ik zie en tegenkom. Dit kan zijn tijdens het boodschappen doen, het (web)shoppen, via Pinterest, social media, tijdschriften, noem maar op! Maar ook gewoon bij mezelf in huis. Als ik bezig ben met het ontwerpen van een nieuwe collectie, kan ik ineens inspiratie zien in iets wat ik allang thuis heb staan. Ik ben nog niet zo heel lang geleden verhuisd en we zijn nog steeds bezig met het afmaken en inrichten van het huis. Dit geeft me dan ook weer meteen creatieve inspiratie voor My Jewellery. En veel ideeën & inspiratie krijg ik van collega’s tijdens onze sieraden meeting!

Hoe zou je deze items stylen?

Samen met een wijde jeans, een mooie blouse of lekkere trui met een groot harig gilet eroverheen en stoere boots of clogs eronder denk ik dat deze items super tot zijn recht komen.  

Bold spirit pt 2 21

More Bold Spirit!

Wees playful en zorgeloos en draag ieder item op zijn eigen manier of geef jezelf kracht door harmonieuze natuurlijke elementen te mixen en matchen met tijdloze vintage items. Omarm de boho vibes van deze premium stainless steel collectie die zonnewijzers bevat om ons terug te leiden naar Moeder Natuur, paddenstoelen om transformatie te laten zien, vintage cameo's om ons te wortelen in onze geschiedenis en kruizen die ons herinneren aan de godin in ons allemaal. Maak je klaar om je vrije geest los te laten!

Benieuwd naar de items van de Bold Spirit part 1 collectie? Hieronder shop je alle items uit de Bold Spirit collectie!

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.