Tijdelijk gratis verzending van je order!

Editors pick

Thuiswerken met My Jewellery

Door Lieke Schwitzner, 26 maart 2020

Ook bij My Jewellery houden wij ons natuurlijk aan de maatregelen die zijn genomen. Dit houdt in dat ons team thuis aan het werk is en elkaar enkel ziet via het beeldscherm.

Om jullie ook mee te nemen in ons thuiswerk avontuur, delen vier collega's hun beste tips om werk & vrije tijd at home te overleven. Lees snel verder!

Collega Sanne
Leeftijd:
29 jaar

Functie: Sales medewerker The brand studio (private label producties)
Favoriete serie: Younger
Favoriete healthy snack: Maiswafels met hummus 

Een tip die jij toepast om optimaal thuis te kunnen werken:
Trek iets gezelligs aan, ook al is “pyjamas all day” heel verleidelijk. Van een leuke outfit krijg je energie én ben je een stuk productiever! Om het toch een beetje comfy te maken mogen de sloffen aanblijven.

Een tip over vrijetijdsbesteding vanuit huis:
Ik vind het heel fijn om mijn beautyritueel wat meer aandacht te geven. De gezichtsroller is daarbij mijn favoriet. Niet alleen goed voor een stralende huid maar het zorgt ook voor een ontspannen momentje. Helemaal in combi met fijne muziek en een kaarsje!

Collega Iris
Leeftijd:
22 jaar

Functie: Stagiaire fotografie & styling
Favoriete serie: Gilmore Girls
Favoriete healthy snack: Paprika reepjes met hummus

Een tip die jij toepast om optimaal thuis te kunnen werken:
Mijn tip om optimaal thuis te kunnen werken is beweging. Ga tijdens je pauze een rondje wandelen, maak je hoofd leeg en je zal merken dat de buitenlucht je goed doet!

Een tip over vrijetijdsbesteding vanuit huis:
Nu ik wat extra vrije tijd heb, vind ik het leuk om mijn creativiteit te gebruiken! Ik heb de DIY armbandjes besteld en heb deze in het zonnetje gemaakt! Tip; Van de kraaltjes die ik over had, heb ik enkelbandjes gemaakt.

Collega Chaniek 
Leeftijd:
26 jaar

Functie: Business analist/Data scientist
Favoriete serie: Grey’s Anatomy
Favoriete healthy snack: Brownie van zwarte bonen en dadels

Een tip die jij toepast om optimaal thuis te kunnen werken:
Sta op tijd op! Een uurtje later dan normaal kan zeker, maar zorg dat je in je ritme blijft. En mocht je een boyfriend hebben die samen met jou thuis zit, communiceer dan wanneer je even niet gestoord wilt worden. Bij mij thuis werkt dit top, gezien mijn dagelijkse dosis enthousiasme! ;)

Een tip over vrijetijdsbesteding vanuit huis:
Doe voor of na je werkdag een korte thuis workout, zo blijf je lekker in beweging!

En neem in het weekend tijd om op te ruimen en schoon te maken. Vergeet hierbij ook zeker je sieraden niet. Met behulp van de tips van onze blog over sieraden schoonmaken zijn mijn sieraden altijd schoon en opgeruimd.

Collega Jasmijn
Leeftijd:
26 jaar

Functie: Project & Event Coördinator
Favoriete serie: Love Island UK
Favoriete healthy snack: Snoeptomaatjes

Een tip die jij toepast om optimaal thuis te kunnen werken:
Voor ik begin met werken zorg ik dat de tafel helemaal leeg is, zodat ik niet afgeleid kan worden. In de pauze zorg ik ervoor dat ik even weg ben van mijn laptop en even tijd voor mijzelf pak. Dan heb ik in de middag weer volle concentratie!

Een tip over vrijetijdsbesteding vanuit huis:
Je kan je voorstellen dat je als My Jewellery medewerker, verleid wordt tot het kopen van al onze leuke sierden! Yes, I’m guilty! Daarom was het voor mij hoogtijd om deze op te ruimen. Ik heb de My Jewellery displays besteld en mijn sieraden daarmee geordend. Echt een aanrader en het ziet er ook nog superleuk uit!

We zijn benieuwd welke tips jullie gaan overnemen! Staan jullie beste thuiswerk tips er nog niet bij, of ga jij een van onze tips uitvoeren? Deel het op social media en tag ons via @MyJewellery !

Shop the story

  1. Rose quartz gezichtsroller, massage roller gezicht My Jewellery
    Rose Quartz gezichtsroller
  2. Jade gezichtsroller, massage roller gezicht My Jewellery
    Jade gezichtsroller

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

ThuiswerkenThuiswerken

Info & advies
Comfy & productief thuiswerken

You can do it!

Vintage denimVintage denim

Editors Pick
Our office girls in My Denim

Tijdloze kwaliteit