• CO2 neutrale verzending
  • 28 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
Jewellery positano 43

Self-care moments with: Eefje - Accountmanager

7 november 2021 | Door: Amber Janssen

Faceroller

Eefje Schellekens - Accountmanager

Hoe ziet de start van jouw dag eruit?

Na (meestal) drie keer snoozen begin ik de dag het liefst met een vroege gymsessie, dan pas ben ik echt wakker en fit voor de rest van de dag! Daarna spring ik onder de douche en begin ik aan mijn make-up routine, krul ik snel wat plukken van mijn haar en zoek ik mijn outfit voor die dag uit. Daarna begin ik aan mijn ontbijtje, wat bestaat uit een verse gemberthee en een yoghurtje met granola. Tussendoor check ik regelmatig mijn telefoon of ik al wat berichtjes van klanten binnen heb en of ik nog ergens op moet reageren voordat ik in de auto stap. Heerlijk om vervolgens een goed muziekje op te zetten en mijn dag vol afspraken in te gaan!

Wat is voor jou het ultieme self-care moment?

Mijn ultieme self-care moment is met een goed boek, social media uit en kaarsjes aan. Dat zorgt voor mij voor ontspanning en balans!

Wat is jouw favoriete beauty essential uit de nieuwe beautylijn?  

Ik ben echt fan van onze mascara & eyeliner in 1! De Eyes Wide Open. Met deze eyeliner kun je de perfecte wing aanbrengen. Je maakt er heel gemakkelijk en snel een vloeiend lijntje mee en daarnaast droogt deze eyeliner ook nog eens snel op.

Wat is voor jou het ultieme self-care moment?

Een selfcare moment is echt een must! ik plan dit ook vaak voor mijzelf in, heerlijk om jezelf even in de watten te leggen. Zelf vind ik dit fijn op een vrijdagavond na een drukke werkweek, even lekker tot rust komen. Ik begin dan altijd met het reinigen van mijn gezicht, scrubben en lotion. Omdat ik altijd make-up draag vind ik gezichtshaar ook altijd vervelend en minder mooi, dit hou ik bij door het eens in de zoveel tijd te harsen of met een scherp mesje bij te houden. Ook epileer ik mijn wenkbrauw en verf ik ze zelf. Natuurlijk kan bij een Selfcare moment ook niet je haarverzorging ontbreken en vind ik het fijn om het te verzorgen met een masker, ook maak ik ze zelf graag met oliën of een ei masker. Heerlijk om dan helemaal voldaan met een gezichtsmasker te eindigen op de bank met de serie The Bold Type!

Hoe zou je jouw make-up look omschrijven?

Mijn make-up look is zowel in het weekend als doordeweeks hetzelfde. De meeste aandacht gaat naar mijn ogen, want die zorgen tenslotte voor een frisse blik & look! Ik kies meestal voor een lichte soft smokey eyes, ons essential eyeshadow & brow palette is hier perfect voor. De kleuren zorgen net voor wat meer diepte.

Wat is jouw ultieme self-care/beauty tip?

Breng een beetje concealer aan onder je ogen. Daarmee lichten je ogen wat meer op, zodat je er net wat meer uitgerust uitziet. Ook perfect om je slechte nacht of kater mee te verbergen.. Nog een tip is haarlak op je wenkbrauw borsteltje sprayen, dan zitten je wenkbrauwen de hele dag goed!

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.