Heatwave alert! Nieuwe sale items met korting tot 70%

Self-care

Self-care moments with: Eefje - Accountmanager

Door Amber Janssen, 8 november 2021

Met de nieuwste beauty essentials van My Jewellery wordt het super makkelijk om een self-care moment voor jezelf te creëren. Wil je graag inspiratie opdoen hoe jij met de beauty producten van de selfcare club een zen moment voor jezelf kunt creëren? Lees dan vooral verder! In de self-care moments blogs, zullen verschillende My Jewellery collega’s jou meenemen in hun self-care momenten, favoriete My Jewellery beauty items en de beste self-care/beauty tips. Want naast hard werken, is het ook belangrijk om een rustmoment voor jezelf in te plannen. Work hard, relax harder! In deze blog neemt Eefje je mee in haar self-care momenten en geeft zij ook nog een insider tip voor een product dat je niet kunt missen in jouw beauty stash.

Naam: Eefje Schellekens
Functie: Accountmanager

Hoe ziet de start van jouw dag eruit?

Na (meestal) drie keer snoozen begin ik de dag het liefst met een vroege gymsessie, dan pas ben ik echt wakker en fit voor de rest van de dag! Daarna spring ik onder de douche en begin ik aan mijn make-up routine, krul ik snel wat plukken van mijn haar en zoek ik mijn outfit voor die dag uit. Daarna begin ik aan mijn ontbijtje, wat bestaat uit een verse gemberthee en een yoghurtje met granola. Tussendoor check ik regelmatig mijn telefoon of ik al wat berichtjes van klanten binnen heb en of ik nog ergens op moet reageren voordat ik in de auto stap. Heerlijk om vervolgens een goed muziekje op te zetten en mijn dag vol afspraken in te gaan!

Wat is voor jou het ultieme self-care moment?

Mijn ultieme self-care moment is met een goed boek, social media uit en kaarsjes aan. Dat zorgt voor mij voor ontspanning en balans!

Wat is jouw favoriete beauty essential uit de nieuwe beautylijn?  

Ik ben echt fan van onze mascara & eyeliner in 1! De Eyes Wide Open. Met deze eyeliner kun je de perfecte wing aanbrengen. Je maakt er heel gemakkelijk en snel een vloeiend lijntje mee en daarnaast droogt deze eyeliner ook nog eens snel op.

Hoe zou je jouw make-up look omschrijven?

Mijn make-up look is zowel in het weekend als doordeweeks hetzelfde. De meeste aandacht gaat naar mijn ogen, want die zorgen tenslotte voor een frisse blik & look! Ik kies meestal voor een lichte soft smokey eyes, ons essential eyeshadow & brow palette is hier perfect voor. De kleuren zorgen net voor wat meer diepte.

Wat is jouw ultieme self-care/beauty tip?

Breng een beetje concealer aan onder je ogen. Daarmee lichten je ogen wat meer op, zodat je er net wat meer uitgerust uitziet. Ook perfect om je slechte nacht of kater mee te verbergen.. Nog een tip is haarlak op je wenkbrauw borsteltje sprayen, dan zitten je wenkbrauwen de hele dag goed!

Shop de beauty favourites van Eefje

  1. Eyes wide open | My Jewellery
    Eyes wide open
    Eyes wide open
    € 19,99
  2. The perfect base foundation| My Jewellery
    The perfect base concealer

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Read More

Self-care
Self-care moments with
Naomi - Product Photographer

Self-care
6 speciale lip producten
The perfect lips