DRESS DEAL: 2 jurkjes voor €54,99!

Self-care

Self-care moments with: Naomi - Product Fotograaf

Door Lonne Brummans, 25 oktober 2021

Met de nieuwste beauty essentials van My Jewellery wordt het super makkelijk om een self-care moment voor jezelf te creëren. Wil je graag inspiratie opdoen hoe jij met de beauty producten van de selfcare club een zen moment voor jezelf kunt creëren? Lees dan vooral verder! In de self-care moments blogs, zullen verschillende My Jewellery collega’s jou meenemen in hun self-care momenten, favoriete My Jewellery beauty items en de beste self-care/beauty tips. Want naast hard werken, is het ook belangrijk om een rustmoment voor jezelf in te plannen. Work hard, relax harder! In deze blog neemt Naomi je mee in haar self-care momenten en geeft zij ook nog een insider tip voor een product dat je niet kunt missen in jouw beauty stash.

Naam: Naomi Verhoeven
Functie: Product Fotograaf

Hoe ziet de start van jouw dag eruit?

De donkere tijden komen er helaas aan en ik betrap mezelf er nu al elke keer op dat ik te lang door Snooze, oeps time to wake up! Wanneer ik uit bed ga vind ik het heerlijk om gelijk onder de douche te stappen, ik word dan altijd gelijk echt goed wakker. Daarna start ik met mijn make-up routine, ik begin met een goede verzorgende dagcrème en primer. Vrijwel elke werkdag is mijn make-up look hetzelfde, ik hou echt van make-up en maak daarom ook van alles gebruik. Zo begin ik altijd met mijn wenkbrauwen die ik opvul met potlood. Daarna ga ik verder met mijn ogen, een eyeliner en mascara doet wonderen voor mijn blonde wimpertjes! Vervolgens breng ik de foundation en concealer aan. Als de basis van mijn gezicht mooi egaal is breng ik een bronzer en een blush aan. Als afsluiter natuurlijk een highlighter en lippenstift. The Key is ook om je make-up vast te zetten met een setting spray, hierdoor blijft je make-up er langer en mooier op je huid zitten. Wanneer ik mijn make-up heb aangebracht breng ik mijn haar netjes in model en ga ik mij aankleden. I’m ready! Tijd om naar kantoor te gaan.

Wat is voor jou het ultieme self-care moment?

Een selfcare moment is echt een must! ik plan dit ook vaak voor mijzelf in, heerlijk om jezelf even in de watten te leggen. Zelf vind ik dit fijn op een vrijdagavond na een drukke werkweek, even lekker tot rust komen. Ik begin dan altijd met het reinigen van mijn gezicht, scrubben en lotion. Omdat ik altijd make-up draag vind ik gezichtshaar ook altijd vervelend en minder mooi, dit hou ik bij door het eens in de zoveel tijd te harsen of met een scherp mesje bij te houden. Ook epileer ik mijn wenkbrauw en verf ik ze zelf. Natuurlijk kan bij een Selfcare moment ook niet je haarverzorging ontbreken en vind ik het fijn om het te verzorgen met een masker, ook maak ik ze zelf graag met oliën of een ei masker. Heerlijk om dan helemaal voldaan met een gezichtsmasker te eindigen op de bank met de serie The Bold Type!

Wat is jouw favoriete beauty essential uit de nieuwe beautylijn?

Ik ben fan van highlighters, van de poeder variant vind ik de champagne heel mooi.  De highlighter heeft een roze ondertoon en is heel gepigmenteerd. Zelf breng ik een highlighter aan op de jukbeenderen, onder de wenkbrauw, neus en cupido boogje. Tipje, met de Highlighter drops kan je voor een leuk avondje stappen of een gelegenheid het extra aanzetten, ook heel fijn voor op de schouders en sleutelbeen,  shine shine!

Hoe zou je jouw make-up look omschrijven?

Ik hou echt van glowy make-up looks, zo vind ik bij mijzelf een dewy lookje mooier dan matt. Ook vind ik het erg leuk om te experimenteren en nieuwe make-up of looks uit te proberen, vaak kijk ik ook Youtube tutorials om nieuwe tricks te ontdekken! In de weekenden of met een feestje vind ik het leuk om oogschaduw aan mijn look toe te voegen en daarmee uit te pakken.

Wat is jouw ultieme self-care/beauty tip?

In het koude winterseizoen merk ik altijd dat mijn lippen snel droog aanvoelen en er vervelende velletjes op komen. Ik vind het fijn om het te voeden met een speciale lipscrub en lip oil, onze eigen Lip Nourishing lip oil is verzorgend en 100% Vegan!

Shop de beauty favourites van Naomi

 1. Magic highlighter | My Jewellery
  Vanaf € 10,49 Normale prijs € 14,99
 2. Drops of glow | My Jewellery
  Drops of glow
  Drops of glow
  Vanaf € 10,49 Normale prijs € 14,99
 3. The perfect base foundation| My Jewellery
  Vanaf € 11,19 Normale prijs € 15,99
 4. Romantic cheeks | My Jewellery
  Vanaf € 10,49 Normale prijs € 14,99
 5. Bronze & define
  Vanaf € 10,49 Normale prijs € 14,99

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

Self-care
Self-care moments with
Sandra - Influencer Marketeer

Self-care
Do's & don'ts bij het gebruiken van mascara
But first mascara!