• CO2 neutrale verzending
  • 27 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
self-care-naomi-3

Self-care moments with: Naomi - Product Fotograaf

24 oktober 2022

self-care-naomi

Naomi Verhoeven - Product Fotograaf

Hoe ziet de start van jouw dag eruit?

De donkere tijden komen er helaas aan en ik betrap mezelf er nu al elke keer op dat ik te lang door Snooze, oeps time to wake up! Wanneer ik uit bed ga vind ik het heerlijk om gelijk onder de douche te stappen, ik word dan altijd gelijk echt goed wakker. Daarna start ik met mijn make-up routine, ik begin met een goede verzorgende dagcrème en primer. Vrijwel elke werkdag is mijn make-up look hetzelfde, ik hou echt van make-up en maak daarom ook van alles gebruik. Zo begin ik altijd met mijn wenkbrauwen die ik opvul met potlood. Daarna ga ik verder met mijn ogen, een eyeliner en mascara doet wonderen voor mijn blonde wimpertjes! Vervolgens breng ik de foundation en concealer aan. Als de basis van mijn gezicht mooi egaal is breng ik een bronzer en een blush aan. Als afsluiter natuurlijk een highlighter en lippenstift. The Key is ook om je make-up vast te zetten met een setting spray, hierdoor blijft je make-up er langer en mooier op je huid zitten. Wanneer ik mijn make-up heb aangebracht breng ik mijn haar netjes in model en ga ik mij aankleden. I’m ready! Tijd om naar kantoor te gaan.

Wat is jouw favoriete beauty essential uit de nieuwe beautylijn?

Ik ben fan van highlighters, van de poeder variant vind ik de champagne heel mooi.  De highlighter heeft een roze ondertoon en is heel gepigmenteerd. Zelf breng ik een highlighter aan op de jukbeenderen, onder de wenkbrauw, neus en cupido boogje. Tipje, met de Highlighter drops kan je voor een leuk avondje stappen of een gelegenheid het extra aanzetten, ook heel fijn voor op de schouders en sleutelbeen,  shine shine!

Hoe zou je jouw make-up look omschrijven?

Ik hou echt van glowy make-up looks, zo vind ik bij mijzelf een dewy lookje mooier dan matt. Ook vind ik het erg leuk om te experimenteren en nieuwe make-up of looks uit te proberen, vaak kijk ik ook Youtube tutorials om nieuwe tricks te ontdekken! In de weekenden of met een feestje vind ik het leuk om oogschaduw aan mijn look toe te voegen en daarmee uit te pakken.

Wat is jouw ultieme self-care/beauty tip?

In het koude winterseizoen merk ik altijd dat mijn lippen snel droog aanvoelen en er vervelende velletjes op komen. Ik vind het fijn om het te voeden met een speciale lipscrub en lip oil, onze eigen Lip Nourishing lip oil is verzorgend en 100% Vegan!

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.