Initial Collection

Initialen sieraden voor jou en je vriendin

Initials zijn helemaal hot. Of je nu gaat voor een ketting met letter, een armbandje met letter of ring met het initiaal van je beste vriendin of vriendje. Initialen sieraden zijn super leuk om te krijgen en om te geven. Het is super persoonlijk, dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau, dan zit je bij My Jewellery helemaal goed.

Koop een mooie bangle armband met initial, verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en rose. De bangles zijn gemaakt van roestvrij staal dus ze verkleuren niet. Ideaal! Een kettinkje met een initiaal is eigenlijk het ideale cadeautje. Laat je geliefde weten dat je aan ze denkt en verras ze met een initial ketting. Super trots zijn wij op de nieuwe intial ringen collectie. Combineer twee ringentjes met elkaar. Neem bijvoorbeeld de eerste letter van de naam van je vriendje en van jezelf. Of doe dit met je beste vriendin. Jij draagt haar initiaal en zij die van jou, super leuk!

Sinterklaas dobbelspel downloaden bij My Jewellery

Wij hebben een leuke eigen versie gemaakt van het dobbelspel. Download het spel hier en bekijk de leukste cadeautips voor cadeau'tjes onder de €15. Wil je een leuk persoonlijk cadeau geven, denk dan eens aan de initial sieraden. Je koopt een sieraad met de eerste letter van de voornaam van je beste vriendin.

Onze intital sieraden gaan lang mee omdat de sieraden gemaakt zijn van stainless steel. Je kunt ermee zwemmen, sporten, alles wat je maar kunt bedenken.

Combineer je initial sieraden met andere zilveren, gouden of rose kleurige sieraden. Ook is het super leuk om rose en zilver met elkaar te matchen. Met de stainless steel sieraden van My Jewellery kun je alle kanten op.