My Jewellery Limited minimal earrings

Minimalistische oorbellen

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Minimalistische oorbellen

De trend van dit seizoen is toch wel minimalistisch. Hoe kleiner, hoe fijner! Wij zijn er helemaal fan van. Minimalistische oorbellen zijn niet meer weg te denken en mogen dan ook zeker niet ontbreken in jou sieraden collectie. Combineer verschillende studjes met elkaar als je verschillende gaatjes hebt. De studjes zijn verkrijgbaar in rose, goud en zilver. Mix & Match ringetjes met studjes voor een leuk speels effect. De kleine ringetjes gemaakt van metaal, zijn ook ontzettend leuk om met elkaar te combineren.  Je komt ze in veel verschillende vormen tegen. Het handige van de minimalistische trend is dat de oorbelletjes overal bij passen en dus ook super goed te combineren zijn met je outfit en andere sieraden. Je hoeft ze niet vaak te wisselen en kunt ze praktisch iedere dag dragen! Combineer ze met opgestoken haar of zorg dat ze glinsteren tussen je losse haren. Kies voor zilver, want zilver past overal bij en is lekker basic en tijdloos. Goud is dan misschien minder tijdloos, maar wel heel erg chique. Ideaal als je een specialere gelegenheid hebt. Kies voor leuke sterretjes, staafjes, maantjes of andere leuke vormen.

Statement oorbellen combineren

Statement combineren met andere sieraden en kleding kan gemakkelijk. Combineer met een eenvoudig trui of top en je look is helemaal af. Of met een mooie chique jurk, wij verzekeren je; alle ogen zijn op jouw gericht! 

Mix en Match met kettinkjes en minimalistische horloges

Natuurlijk combineer jij je minimalistische oorbellen met minimalistische kettinkjes of een leuke choker. Bekijk de leuke modelletjes chokers in onze webshop. Om je look echt helemaal af te stylen, combineer je je minimalistische sieraden met een trendy minimalistisch horloge. We hebben een groot aanbod horloges met leren bandjes in verschillende kleuren. Houd je meer van rose, goud of zilver, uiteraard hebben wij deze ook. Nieuw zijn onze marble watches. Draag hier een mooie stalen armband met quote bij en je bent helemaal on trend met deze prachtige sieraden.