pro Seite
  1. Initial key ring | Key ring | My Jewellery
    Initialen Schlüsselanhänger
  2. Initial key ring | Key ring | My Jewellery
    Initialen Schlüsselanhänger

Sleutelhangers van My Jewellery

Sleutelhangers worden meestal gebruikt om ervoor te zorgen dat je je sleutels minder snel kwijtraakt of sneller weer terugvindt. Maar bij My Jewellery vinden we dat sleutelhangers veel meer zijn dan dat! Naast dat sleutelhangers nog steeds heel erg handig zijn, vinden wij dat sleutelhangers ook mooi moeten zijn. Zo kun je bijvoorbeeld aan meerdere sleutels verschillende sleutelhangers hangen. Zo kun je je sleutels makkelijk herkennen én heb je een prachtige sleutelbos!

Sleutelhangers als accessoire

Sleutelhangers kunnen natuurlijk gebruikt worden om je sleutelbos op te fleuren, maar je kunt sleutelhangers voor nog veel meer dingen gebruiken. Sleutelhangers zijn bijvoorbeeld ook een heel mooi tasaccessoire! Hang een mooie sleutelhanger van My Jewellery aan je favoriete tas, en geef je tas nog net iets extra’s. Je kunt ervoor kiezen om een sleutelhanger in dezelfde kleur als je tas eraan te hangen als een subtiel detail. Of kies voor een totaal andere kleur om je tas een extra eyecatcher te geven. Tip: aan sommige portemonnees kun je ook een sleutelhanger hangen!

Ook kun je een sleutelhanger gebruiken als extra detail aan je broek! Hang je favoriete sleutelhanger aan een riemlus van je broek en creëer je eigen broekaccessoire. Accessoires aan je broek en rond je middel zijn namelijk weer helemaal trendy! Denk bijvoorbeeld ook aan de te gekke riemen en kettingriemen van My Jewellery. Deze zijn niet alleen leuk bij een broek, want je kunt ze ook perfect bij een jurkje dragen. Combineer er dus lekker op los!

Sleutelhangers cadeau geven

Sleutelhangers zijn ook leuk om als extraatje cadeau te doen! Het hoeft niet veel te kosten én het is ook nog eens handig. Het is een klein cadeautje, maar wel een cadeau wat ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden! En dan denken ze elke keer bij gebruik aan jou. Ook nog een persoonlijk cadeautje dus! Bij My Jewellery shop je sleutelhangers in te gekke kleurtjes en met on-trend luipaard print. Heb je iets meer te besteden? Geef er dan een matching riem en een klein portemonneetje bij voor een te gek setje. Daar wordt toch iedereen blij van?

Bestel jouw items online of plan een gezellig dagje shoppen naar één van onze leuke boutiques. Shoppen maar!