1. Mutter-Tochter-Armband Mini | My Jewellery
    Mutter-Tochter-Armband Mini
  2. Minimalistische Ringe mit Herz | Ringe | My Jewellery
    Ring mit kleinem Herz
  3. Tochter-Armband | My Jewellery
    Tochter-Armband Mini Einzelartikel

De mooiste moeder dochter sieraden

Moeder dochter sieraden zijn perfect voor jezelf en je kleintje. Hoe leuk is het namelijk om een sieraad te matchen met die van je dochtertje. My Jewellery heeft dé perfecte moeder dochter sieraden voor jou op een rijtje gezet, zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen wat je favoriet is. De moeder dochter setjes van My Jewellery variëren van kleurrijke kralenkettingen tot aan subtiele kettinkjes. Moeder dochter sieraden zijn er niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Kies bijvoorbeeld voor een ketting met hartjes en match deze met dezelfde ketting voor je moeder. Het is ook leuk om meerdere moeder dochter sieraden te dragen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een ketting, maar ook voor een leuke combinatie met een armbandje. Moeder en dochter sieraden zijn niet alleen leuk voor je moeder, maar zijn ook heel leuk om te matchen met je oma. Zo wordt jullie band nog meer versterkt en gaat het sieraad van generatie op generatie. Een echte wannahave dus!

Eindeloze liefde met een moeder dochter ketting

Moeder dochter sieraden zie je steeds vaker voorbijkomen en we love it! Deze trend is een nieuwe variant op de bff sieraden, want ook de liefde tussen moeder en dochter is onvoorwaardelijk. En nu heb je eindelijk de kans om het te laten zien met een sieraad. De moeder en dochter kettingen zijn perfect om jullie liefde voor elkaar te showen. Ga voor een moeder en dochter setje om aan iedereen te laten zien dat jullie bij elkaar horen. Kinderen houden vaak van kleurrijke sieraden en daarom is de kralenketting met madeliefjes dan ook een grote favoriet van je mini-me!  Heb je meerdere dochters? No problem! Je kunt namelijk altijd nog een armband voor je dochter los kopen. Zo hebben jullie toch een matchende set en zit je zelf niet met een dubbele moeder armband. De moeder dochter ketting met een hartje is populair! Hoe leuk is het namelijk om jullie liefde voor elkaar om je hals naar buiten te dragen. De liefde tussen moeder en dochter is zeker iets waar je trots op mag zijn!

Match je moeder dochter sieraden

My Jewellery heeft een heleboel verschillende soorten sieraden die matchable zijn! Zo kun je gaan voor een moeder dochter ketting in goud, maar ook voor en moeder dochter sieraad in zilver. De meeste sieraden van My Jewellery zijn namelijk in beide kleuren verkrijgbaar. Geen idee welk moeder dochter sieraad het beste bij jouw stijl past? We’ve got your back! Draag jij vaak subtiele sieraden? Ga dan voor het moeder dochter setje of voor een kettinkje met een klein hangertje. Het leuke van subtiele sieraden is dat je meerdere armbandjes of kettingen hierbij kunt combineren, zonder dat het te druk wordt. Draag jij vooral sieraden in een gouden of zilveren kleur? Dan is het juist leuk om nu eens te gaan voor een armbandje met wat kleur. Neem een kralenarmband met verschillende soorten kleuren kraaltjes en shop deze ook voor je dochtertje. Hou je wel van opvallend? Ga dan juist voor een sieraad met veel verschillende kleuren of een grover sieraad. Er zit altijd wel een favoriet moeder dochter sieraad voor je bij!

Geef moeder dochter sieraden cadeau

De moeder dochter sieraden zijn het perfecte cadeau voor elke mama die een dochter heeft. Met deze speciale betekenis zullen ze beiden ontzettend blij zijn met dit mooie cadeau. Uiteindelijk draaien deze sieraden natuurlijk om de symbolische betekenis waar het voor staat en wat is er nu mooier dan dat? Verras je moeder met een leuk armbandje voor haar verjaardag, voor Moederdag of gewoon omdat ze het heeft verdiend.  Hetzelfde geld voor je dochter! Wat nog leuker is, is dat je de sieraden van My Jewellery niet af hoeft te doen! Bijna alle sieraden van My Jewellery zijn namelijk gemaakt van roestvrijstaal en verkleuren daarom niet. Super handig! Wanneer je jouw favoriete moeder dochter sieraad hebt uitgekozen, is het leuk om er nog een bijzonder kaartje bij te schrijven voor een nog specialere ervaring. Op welk moeder dochter sieraad is jouw oog gevallen?