• CO2 neutrale verzending
  • 28 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
mj_favourites_blogbanner

My Jewellery office girls: our favourite items

9 februari 2022 | Door: Amber Janssen
Leestijd: 5 minuten

My Jewellery office girls: our favourite pieces 

Dit keer hebben we onze collega Myrthe, Product Content Beheerder bij My Jewellery, gevraagd om ons een inzicht te geven in haar persoonlijke stijl en haar favoriete My Jewellery items! Myrthe werkt iedere dag met de nieuwste My Jewellery producten, ze voert ze in ons systeem in en plaatst ze op de website, zodat jij jouw favoriete nieuwe items kunt shoppen op het moment dat ze binnenkomen! Dit betekent ook dat ze een vrij uniek inzicht heeft in de nieuwste trends en wat er aan zit te komen voor bijvoorbeeld de lente & zomer van 2022. Lees alles over de de stijl van Myrthe, you’re gonna love it!

mj_favourites_desktop800x900

Hoe zou jij je style omschrijven?

“Ik heb een heel wisselende stijl. De ene dag ga ik voor veel kleur, leuke prints en ruffles en de andere dag hou ik ervan om het basic en minimalistisch te houden. Blouses blijven wel altijd een grote favoriet. Geef mij een kast vol met blouses en ik ben happy!

De laatste tijd heb ik een beetje een switch gemaakt in wat ik mooi vind. Eerst droeg ik vaak wat stoerdere kleding. Vaak was dit een mom jeans met een T-shirts en nu zie je mij daar bijna niet meer in. De mom jeans is overigens wel in mijn stijl blijven hangen, maar deze combineer ik dan liever samen met een blouse. Het T-shirt die ik eerst vaak droeg? Deze draag ik graag op een pantalon, zo zorg ik voor balans tussen edgy & classy.”

 "I like my money right where I can see it: hanging in my closet."  - Carrie Bradshaw

Wat is je meest gedragen My Jewellery item?

“Er is een beige blouse die ik graag draag. Zo graag zelfs, dat ik een reserve heb gekocht! Haha. Ik heb ook de neiging om veel dezelfde sieraden te dragen. Ik ben een groot fan van rechthoekige oorhangers. Deze zijn super tijdloos en toch maken ze een statement. Tot slot, mijn trouwe zwarte broek, deze maakt een outfit gegarandeerd fashionable.”

Wat is je go-to sieraden look?

"Ik hou vooral van veel sieraden! Een ring om iedere vinger, veel armbanden en kettingen, ik ben er gewoon gek op! Nogmaals, ik heb een eclectische smaak als het op sieraden aankomt, en ik hou van veel verschillende stijlen. Ik draag wel altijd goudkleurige sieraden, omdat deze warme tint mij het beste staat. Mijn geheime truc met sieraden? Investeer in een paar mooie tijdloze items en combineer ze met on-trend stukken, zo creëer je iedere dag een nieuwe look!”

"Style is a way to say who you are without having to speak."  - Rachel Zoe

Zijn er belangrijkste trends voor 2022 die je opgevallen zijn?

"Ik ben een grote fan van de gilet trend! Ze zijn een van mijn go-to stukken om iedere outfit compleet te maken. Ik zie mezelf deze zomer al rocken met een mooi wit jurkje en een leren gilet! Daarnaast ben ik erg enthousiast over alle trendkleuren van dit jaar. Happy & bright it is, dus denk aan: roze, groen en oranje, het wordt een vrolijke zomer. Ten slotte zijn loose fit broeken een terugkerende trend voor 2022 en ik ben een grote fan. Ze zitten comfortabel, zijn classy en staan iedereen goed, dus waarom zou je niet van deze broeken houden?”

Wat zijn je huidige My Jewellery favorieten?

"Qua sieraden moeten het de rechthoekige oorbellen en de My Jewellery Iconics ring met touwlus zijn, ik draag deze sieraden echt iedere dag. Ik krijg ook altijd veel complimenten over mijn groene puffer jacket en ik moet toegeven dat ik nog steeds verliefd ben op de kleur. Deze jas is zo cool en uniek!”

mj_favourites_desktop400x500

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.