DRESS DEAL: 2 jurkjes voor €54,99!

Summer Souvenirs: the story behind the collection


Sharon Hilgers, founder & creative director van My Jewellery, houdt van reizen als een relaxing escape. Kleine zomermomenten zoals een kop koffie in de zon & onvergetelijke reizen inspireerden haar om de Summer Souvenirs collectie te creërenEen collectie die volledig gaat over het herbeleven van onze meest gekoesterde zomermomenten omgetoverd tot premium stainless steel sieraden om zomerherinneringen voor altijd te maken.

23 mei 2022 | Door Amber Janssen
Leestijd: 6 minuten
Wat is de gedachte achter de Summer Souvenirs collectie?


Dit jaar was het leven bij My Jewellery een sparkling ride met 8 nieuwe boutique openingen, het winnen van meer en meer fans in Duitsland en de rest van Europa, nieuwe sieraden collecties en natuurlijk de lancering van de beauty producten van My Jewellery.  Met al deze grote mijlpalen is de zomer voor mij het perfecte moment om terug te blikken op de vorige seizoenen en al deze speciale momenten te vieren. Dit alles wil ik ook delen binnen onze bedrijfscultuur.

De zomer is een seizoen waarin ik helemaal tot leven kom en zin heb in een kleurrijke sieraden party. Als ik aan zomer denk dan denk ik aan souvenirs, kleurrijke bloemen, palmbomen, postcards, parasols maar ook aan fijne rust momentjes in de tuin met een goed boek. Want je kunt ook fijne momenten thuis beleven in de zomer. Dit alles bij elkaar heeft mij gebracht tot de naam Summer Souvenirs. Je vindt in de collectie een hibiscus bloem, schelpen maar ook bijvoorbeeld een yin yang bedel wat voor mij symbool staat voor balans. Door deze collectie te dragen in een ander seizoen zoals de winter kun je al je favoriete zomerse herinneringen herbeleven. Zo haal je het moment van geluk op ieder moment van het jaar terug met onze premium kwaliteit sieraden.


Summer Souvenirs, kettingen, schelpenSummer Souvenirs, kettingen, schelpen


You might like these

branding, office, Pleunibranding, office, Pleuni

Brand coördinator

candy couture, sieradencandy couture, sieraden

Proces van een sieraden collectie van My Jewellery

T-shirt, mon cheri, coucou, rokjeT-shirt, mon cheri, coucou, rokje

De perfecte zomer outfit


Waar haal jij inspiratie voor alle treasures vandaan?


Ibiza is mijn grootste inspiratiebron. Als ik hier ben geweest ben ik helemaal opgeladen. Mijn mooiste vakantieherinneringen zijn dan ook de momenten die ik beleef met mijn familie & vriend op Ibiza. Rondrijden op het eiland op zoek naar de mooiste baaitjes & leukste restaurantjes. Ibiza heeft alles! De mix van het kleine, gemoedelijke. Back to basics! Dit met de afwisseling van af en toe een avond bij een fancy restaurant met mijn mooiste cocktailjurk aan, maakt Ibiza mijn favoriete plek.

 

Ik hou ervan om mijn vakantie herinneringen levend te houden door die momenten te vertalen in tastbare sieraden collecties. Al van jongs af aan verzamelde ik summer souvenirs, zoals schelpen, mooie stenen en gedroogde bloemen, en verwerkte deze materialen in handgemaakte sieraden die ik creëerde. Met de Summer Souvenirs collectie haal ik niet alleen herinneringen op aan vakanties, deze collectie gaat ook terug naar mijn roots. Dezelfde gekleurde kralen die ik gebruikte tijdens de sieraden workshops die ik 10 jaar geleden gaf, maken nu deel uit van de Summer Souvenirs collectie als een weerspiegeling van de groei van My Jewellery en de oorsprong van het bedrijf. Deze zomercollectie brengt me terug naar bijzondere momenten door de combinatie van de gekleurde kralen en andere natuurlijke materialen zoals schelpen, natuurlijk bindgaren en stoffen. Als ik naar mijn pols kijk, versierd met armbanden, dan wil ik teruggebracht worden naar een diner dat mijn collega's van My Jewellery en ik hadden onder de citroenbomen in Positano, of een werkreis naar Ibiza waar we de mooiste content hebben gecreëerd. Dat is precies waar deze collectie over gaat.


"Ibiza is mijn grootste inspiratiebron. Als ik hier ben geweest ben ik helemaal opgeladen."


Ibiza, My jewellery, SharonIbiza, My jewellery, Sharon

Welke sieraden draag je op vakantie?


Voordat ik op vakantie of stedentrip ga, pak ik mijn sieraden zorgvuldig in. Ik match mijn sieraden altijd met mijn summer outfit & locaties die ik bezoek. Voor een beach day zorg ik dat er altijd een schelpen sieraad in mijn koffer zit, dit geeft mij het ultieme gevoel van vakantie, met mijn voeten in het zand. Als ik een markt af ga struinen in bijvoorbeeld Ibiza draag ik graag gekleurde kralen kettingen, want dit vind ik passen bij een kleurrijke markt. Een mooie armparty is perfect voor uit eten, want iedere keer als ik mijn wijntje optil, zie ik de armbanden en wordt ik herinnerd aan een mooi moment. De sieraden uit de Summer Souvenirs collectie zijn geschikt voor alle zomerse activiteiten. De collectie bevat on-trend kralen armbanden voor een dagje strand, maar ook statement pieces zoals een ketting met een bedel die je kunt dragen als je na een dag zonnen chique uit eten gaat.Wat wil je iedereen meegeven? 


De zomer draait om het maken van herinneringen en deze voor altijd koesteren. Dus, ga erop uit dit seizoen, verken, doe inspiratie op, wees moedig & verras jezelf!  Vergeet niet de tijd te nemen om te ontspannen en terug te kijken op alles wat je in de voorgaande seizoenen hebt bereikt. Onze 100% premium stainless steel Summer Souvenirs zullen je vergezellen op je grootste avonturen en gelukkigste summer celebrations, zodat je vrij bent om meest memorabele herinneringen van je leven te maken!


 

"De zomer draait om het maken van

herinneringen en deze voor altijd koesteren."   1. Souvenirs belly chain amour | My Jewellery
 2. Souvenir belly chain amour
  Souvenir belly chain amour
 3. Souvenirs brillen / airpods koordje met parels-Goud
  Souvenirs brillen / airpods koordje met parels-Goud
 4. Souvenirs brillen / airpods koordje met parels | My Jewellery
  Souvenirs brillen / airpods koordje met parels-Zilver
 5. Souvenirs belly chain sunshine | My Jewellery
  Souvenirs belly chain sunshine-Goud
 6. Souvenirs belly chain sunshine | My Jewellery
  Souvenirs belly chain sunshine-Zilver
 7. Souvenirs brillen / airpods koordje met muntjes-Goud
  Souvenirs brillen / airpods koordje met muntjes-Goud
 8. Souvenirs brillen / airpods koordje met muntjes | My Jewellery
  Souvenirs brillen / airpods koordje met muntjes-Zilver
 9. Souvenir mintgroene surf ketting met goud slotje | My Jewellery
  Souvenir surf ketting met goud slotje
  Souvenir surf ketting met goud slotje
  Vanaf € 13,99 Normale prijs € 19,99
 10. Souvenir surf ketting met zilver slotje
  Souvenir surf ketting met zilver slotje
 11. Souvenir blauwe & paarse armbanden set | My Jewellery
  Souvenir armbanden set met parels & kralen
 12. Souvenir schelpen armband/enkelbandje | My Jewellery
  Souvenir schelpen armband/enkelbandje
 13. Starmood zilverkleurig gevlochten armband
  Starmood gevlochten armband
  Starmood gevlochten armband
  Vanaf € 9,09 Normale prijs € 12,99
 14. Souvenir armband met parels en bloemen | My Jewellery
  Souvenir armband met parels en bloemen
  Souvenir armband met parels en bloemen
  Vanaf € 10,50 Normale prijs € 15,00
 15. Souvenir enkelbandje met schelpen bedels
  Souvenir enkelbandje met schelpen bedels
  Souvenir enkelbandje met schelpen bedels
  Vanaf € 11,19 Normale prijs € 15,99

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

You might like these

Branding, officeBranding, office

Meet the colleague | Brand coördinator

candy couture, sieradencandy couture, sieraden

Proces van een sieraden collectie van My Jewellery