• CO2 neutrale verzending
  • 29 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
Beauty Ibiza april 2022 1

Self-care moments with: Kelly - Graphic Designer

31 oktober 2021 | Door: Amber Janssen
Leestijd: 2 minuten

Kelly Adriaansen - Graphic Designer

Hoe ziet de start van jouw dag eruit?

Ik kan echt genieten van mijn ochtenden, ik houd ervan om lekker de tijd te nemen. Als ik uit bed stap, ga ik altijd eerst kroelen met mijn twee kittens. Daarna zet ik mijn telefoon tegen de badkamerspiegel aan om mijn guilty pleasure Goede Tijden, Slechte Tijden te kijken, terwijl ik mij klaarmaak.

Al van kleins af aan houd ik van make-up. Ik vind het leuk om nieuwe producten uit te testen en probeer verschillende merken uit. Maar voor mijn dagelijkse kantoor look ga ik wel voor natuurlijk. Eerst een BB cream, dan concealer op de plekken waar ik het nodig heb, bronzer voor een mooi bruin kleurtje en vervolgens mijn wenkbrauwen. Ik vind mijn wenkbrauwen heel belangrijk. Deze teken ik altijd bij met een poeder en borstel ik daarna omhoog met een wenkbrauwgel. Make-up klaar? Dan borstel ik mijn haren nog even door, trek ik de kleding aan die ik de dag ervoor al heb klaargelegd en dan ben ik ready to go!

IMG_8832.jpg

Wat is voor jou het ultieme self-care moment?

Het klinkt misschien gek, maar mijn ultieme self-care moment is wanneer ik heel mijn appartement weer spik en span heb. Daarna neem ik een lekker warme douche, doe ik een masker in mijn haar, serums op mijn gezicht en smeer ik mijn lijf in met bodylotion. Vervolgens plof ik neer op de bank en kijk ik mijn favoriete serie, zonder dat ik nog iets moet doen, dat is ultiem genieten voor mij.

Wat is jouw favoriete beauty essential uit de nieuwe beautylijn?  

Mijn favoriete beauty essential is toch wel de lip olie, ik heb wel eens last van droge velletjes en dit product zorgt ervoor dat je lippen goed verzorgd worden en het geeft een mooie glans.

Hoe zou je jouw make-up look omschrijven?

Ik experimenteer graag met make-up, maar tijdens kantooruren houd ik het natuurlijk. Als ik een avondje naar het terras ga met vriendinnen, voeg ik vaak een nude kleurige bruine lipliner toe aan mijn look en gebruik ik wat meer oogschaduw en highlighter.

Wat is jouw ultieme self-care/beauty tip?

Ik krijg vaak complimentjes over mijn ‘oogschaduw’, maar voor mijn dagelijkse make-up gebruik ik de bronzer die ik voor mijn gezicht gebruik ook boven mijn ogen. Dit zorgt voor een mooie look en de bruine kleur komt mooi uit bij mijn blauwe ogen.

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.