Heatwave alert! Nieuwe sale items met korting tot 70%

Self-care

Self-care moments with: Kelly - Graphic Designer

Door Amber Janssen, 1 november 2021

Met de nieuwste beauty essentials van My Jewellery wordt het super makkelijk om een self-care moment voor jezelf te creëren. Wil je graag inspiratie opdoen hoe jij met de beauty producten van de selfcare club een zen moment voor jezelf kunt creëren? Lees dan vooral verder! In de self-care moments blogs, zullen verschillende My Jewellery collega’s jou meenemen in hun self-care momenten, favoriete My Jewellery beauty items en de beste self-care/beauty tips. Want naast hard werken, is het ook belangrijk om een rustmoment voor jezelf in te plannen. Work hard, relax harder! In deze blog neemt Kelly je mee in haar self-care momenten en geeft zij ook nog een insider tip voor een product dat je niet kunt missen in jouw beauty stash.

Name: Kelly Adriaansen
Position: Graphic Designer

Hoe ziet de start van jouw dag eruit?

Ik kan echt genieten van mijn ochtenden, ik houd ervan om lekker de tijd te nemen. Als ik uit bed stap, ga ik altijd eerst kroelen met mijn twee kittens. Daarna zet ik mijn telefoon tegen de badkamerspiegel aan om mijn guilty pleasure Goede Tijden, Slechte Tijden te kijken, terwijl ik mij klaarmaak.

Al van kleins af aan houd ik van make-up. Ik vind het leuk om nieuwe producten uit te testen en probeer verschillende merken uit. Maar voor mijn dagelijkse kantoor look ga ik wel voor natuurlijk. Eerst een BB cream, dan concealer op de plekken waar ik het nodig heb, bronzer voor een mooi bruin kleurtje en vervolgens mijn wenkbrauwen. Ik vind mijn wenkbrauwen heel belangrijk. Deze teken ik altijd bij met een poeder en borstel ik daarna omhoog met een wenkbrauwgel. Make-up klaar? Dan borstel ik mijn haren nog even door, trek ik de kleding aan die ik de dag ervoor al heb klaargelegd en dan ben ik ready to go!

Wat is voor jou het ultieme self-care moment?

Het klinkt misschien gek, maar mijn ultieme self-care moment is wanneer ik heel mijn appartement weer spik en span heb. Daarna neem ik een lekker warme douche, doe ik een masker in mijn haar, serums op mijn gezicht en smeer ik mijn lijf in met bodylotion. Vervolgens plof ik neer op de bank en kijk ik mijn favoriete serie, zonder dat ik nog iets moet doen, dat is ultiem genieten voor mij.

Wat is jouw favoriete beauty essential uit de nieuwe beautylijn?  

Mijn favoriete beauty essential is toch wel de lip olie, ik heb wel eens last van droge velletjes en dit product zorgt ervoor dat je lippen goed verzorgd worden en het geeft een mooie glans.

Hoe zou je jouw make-up look omschrijven?

Ik experimenteer graag met make-up, maar tijdens kantooruren houd ik het natuurlijk. Als ik een avondje naar het terras ga met vriendinnen, voeg ik vaak een nude kleurige bruine lipliner toe aan mijn look en gebruik ik wat meer oogschaduw en highlighter.

Wat is jouw ultieme self-care/beauty tip?

Ik krijg vaak complimentjes over mijn ‘oogschaduw’, maar voor mijn dagelijkse make-up gebruik ik de bronzer die ik voor mijn gezicht gebruik ook boven mijn ogen. Dit zorgt voor een mooie look en de bruine kleur komt mooi uit bij mijn blauwe ogen.

Shop de beauty favourites van Kelly

 1. The perfect base foundation| My Jewellery
  The perfect base concealer
 2. Nourishing oil | My Jewellery
  Nourishing lip oil
 3. Drops of glow | My Jewellery
  Drops of glow
  Drops of glow
  Vanaf € 14,99
 4. Magic highlighter | My Jewellery
  Magic highlighter
  Magic highlighter
  Vanaf € 14,99
 5. Bronze & define
  Bronze & define
  Bronze & define
  Vanaf € 14,99

Enjoyed this blog? Subscribe & receive the latest updates

Read More

Self-care
Self-care moments with
Naomi - Product Photographer

Self-care
6 speciale lip producten
The perfect lips