Heatwave alert! Nieuwe sale items met korting tot 70%

Self-care

Self-care moments with: Sandra - Influencer Marketeer

Door Tessa van Dashorst, 18 oktober 2021

Met de nieuwste beauty essentials van My Jewellery wordt het super makkelijk om een self-care moment voor jezelf te creëren. Wil je graag inspiratie opdoen hoe jij met de beauty producten van de selfcare club een zen moment voor jezelf kunt creëren? Lees dan vooral verder! In de self-care moments blogs, zullen verschillende My Jewellery collega’s jou meenemen in hun self-care momenten, favoriete My Jewellery beauty items en de beste self-care/beauty tips. Want naast hard werken, is het ook belangrijk om een rustmoment voor jezelf in te plannen. Work hard, relax harder! In deze blog neemt Sandra je mee in haar self-care momenten en geeft zij ook nog een insider tip voor een product dat je niet kunt missen in jouw beauty stash.

Naam: Sandra van Stekelenburg
Functie: Influencer Marketeer 

Hoe ziet de start van jouw dag eruit?

Alhoewel ik niet echt een ochtendmens ben, probeer ik altijd zo rustig mogelijk op te staan. Ik zet altijd meerdere wekkers, zodat ik nog even rustig kan blijven liggen na de eerste wekker. Het eerste wat ik vervolgens doe als ik wakker ben is kijken op WhatsApp en Instagram om te zien of ik belangrijke berichten heb gemist. Daarna ga ik douchen en start ik met mijn skincare routine. Mijn skincare routine bestaat uit het reinigen van mijn gezicht, aanbrengen van een serum en dagcrème. Hierna is het tijd voor een kop koffie! Ik heb altijd koffie nodig in de ochtend, hierdoor word ik echt wakker. Terwijl ik mijn koffie drink, begin ik aan mijn make-up. Op werkdagen draag ik altijd een natural make-up look die bestaat uit mascara, werkbrauwgel en een beetje foundation. Qua outfit probeer ik altijd een dag van tevoren te bedenken wat voor kleding ik de dag daarna wil dragen. Dit geeft me in de ochtend super veel rust, maar dit lukt helaas niet altijd! Soms heb ik namelijk in de ochtend ineens zin in een totaal andere outfit. Als ik helemaal klaar ben stap ik in de auto richting kantoor. In de auto pak ik altijd een rust momentje voor mezelf met lekkere muziek of een podcast.

Wat is voor jou het ultieme self-care moment?

Mijn ultieme selfcare moment is absoluut in bad gaan. Ik ga bijna drie keer per week uitgebreid in bad en breng dan een haar- en gezichtsmasker aan. Ondertussen zet ik dan een serie aan en soms steek ik zelfs nog kaarsen aan. Dan kom ik echt tot rust.

Wat is jouw favoriete beauty essential uit de nieuwe beautylijn?

Ik vind het lastig om iets te kiezen, want ik vind eigenlijk alle beauty producten heel mooi! Als ik echt moet kiezen, dan ga ik voor de verschillende soorten lipgloss. Ik vind vooral de highlighter lipgloss super mooi. Deze lipgloss heeft een hoogglanzend effect en accentueert de witte kleur van je tanden. Daarnaast is de natural gloss ook echt een van mijn favorieten, deze lipgloss blijft super goed zitten en bevat menthol wat je lippen iets meer volume geeft.

Hoe zou je jouw make-up look omschrijven?

Mijn dagelijkse make-up look bestaat uit een look met natuurlijke tinten. Ik draag altijd mascara en mijn wenkbrauwen borstel ik omhoog met gel of zeep, hierdoor worden mijn wenkbrauwen voller, of ook wel fluffy. Met een subtiele foundation ziet mijn huid er mooi egaal uitziet. In het weekend ga ik vaak voor een wat extremere make-up look. Ik vul mijn natuurlijke look dan aan met wat oogschaduw in kleuren zoals bruin en goud. Ook breng ik nog een beetje bronzer en highlighter aan voor een natuurlijke gloed.

Wat is jouw ultieme self-care/beauty tip?

Mijn ultieme beauty tip is lipgloss! Ik vind dat lipgloss altijd zorgt voor een verzorgde look. Daarnaast maakt het je look echt af; ik ga nooit de deur uit zonder lipgloss. Nog een andere beauty tip is setting spray voor als ik klaar ben met make-up aanbrengen. Een setting spray zorgt ervoor dat je make-up langer blijft zitten en daarnaast is het een lekker wake-up moment door de koude spray in je gezicht.

Shop de beauty favourites van Sandra

 1. Skin defender | My Jewellery
  Skin defender
  Skin defender
  € 15,99
 2. Lip highlighter gloss
  Lip highlighter gloss
 3. Plumping gloss | My Jewellery
  Plumping lipgloss
 4. Matte liquid lip | My Jewellery
  Matte liquid lipgloss
 5. Eyes wide open | My Jewellery
  Eyes wide open
  Eyes wide open
  € 19,99
 6. Nourishing oil | My Jewellery
  Nourishing lip oil

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

Self-care
6 speciale lipproducten
The perfect lips

Info & advies
How to use: een Guasha steen
Enjoy your quality time