Valentine's favorites

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verras jouw Valentijn met een origineel Valentijnscadeau!

Happy Valentine’s day! Wil jij je geliefde verrassen met een origineel Valentijnscadeau op 14 februari? Bij My Jewellery ga je dat zeker vinden! Valentijn is de uitgelezen kans om iemand te verrassen, of het nu je geliefde of je beste vriendin is, deze dag kun je niet zomaar voorbij laten gaan. Van oorsprong is Valentijn bedoeld voor geheime aanbidders, door een valentijnscadeau kon je anoniem de liefde aan elkaar verklaren. Tegenwoordig wordt het allemaal wat groter aangepakt en zo ook met de Valentijnscadeaus. En wij moeten eerlijk zeggen dat we daar totaal geen problemen mee hebben, want wie vindt het nu niet leuk om een Valentijnscadeautje te krijgen?!

Valentijnscadeaus vind je bij My Jewellery

Er zijn super veel leuke Valentijnscadeautjes die je aan je geliefde zou kunnen geven. Iedere vrouw is blij met een sieraad of een leuk accessoire, hiermee kun je dus niet snel de fout in gaan. Denk bijvoorbeeld aan de initial sieraden. Deze sieraden zijn niet alleen mooi, ze zijn ook nog eens extra bijzonder doordat je ze persoonlijk kan maken met een letter, de letter van je geliefde bijvoorbeeld. Een ander leuk origineel Valentijnscadeau is een tas, je zou er misschien niet direct aan denken, maar een tas is super praktisch en een echt bruikbaar cadeau. Of het nu een clutch is of een shopper, iedere vrouw wordt blij van dit cadeau.

Vintage sieraden als Valentijnscadeau

Vintage sieraden zijn hot and happening! Deze trend gaan we komende tijd nog meer zien en wij houden ervan. Onze vintage collection is speciaal ontworpen voor alle sieraden liefhebbers. De collectie bestaat uit allerlei leuke kettinkjes, oorbellen, ringen en armbandjes. De sieraden zijn bewerkt met verschillende figuurtjes en tekstjes. Ben je opzoek naar een subtiel en trendy Valentijnscadeau, dan is een vintage sieraad een hele goede optie!

Origineel cadeau voor mannen

Mocht je het nog niet weten; My Jewellery heeft ook een Mr. Jewellery collectie! Deze collectie is speciaal ontworpen voor mannen. Wij zijn fan van de beads bracelet, deze kralen armbandjes zijn stoer en mannelijk. Natuurlijk zijn ze ook erg leuk om te geven als Valentijnscadeau. De quote bangles zijn er ook voor mannen, deze zijn gemaakt van roestvrijstaal en zijn zilver-zwart kleurig. De armbanden met inspirerende quotes zijn ook leuk om aan je geliefde te geven. Kortom er zijn genoeg leuke en originele Valentijnscadeautjes die je 14 februari kunt geven.

Neem voor alle Valentijnscadeaus een kijkje op onze website en bestel voor 20:00 uur dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden!