My Jewellery kraagjes

Losse kraagjes

De losse kraagjes doen weer mee!

De losse kraag bestaat al tientallen jaren maar was een beetje een vergeten item geworden. De laatste tijd maakt het losse kraagje een enorme comeback waar wij erg blij mee zijn! Het staat superleuk wanneer het kraagje van je blouse zichtbaar is, maar vaak zit dit niet echt comfy en maakt het je outfit een tikkeltje poofy. Losse kraagjes zijn dus de ultieme oplossing, én geven je outfit een enorme boost! Ze zijn er in verschillende kleuren zoals wit of denim en voor de echte fans hebben wij ook nog losse kraagjes met een strik! Een los kraagje zit toch veel fijner dan een complete blouse? Bovendien staat het ook nog eens veel mooier wanneer je bijvoorbeeld een strakke jurk draagt en scheelt het een hoop strijkwerk! Bye bye blouse, hello losse kraagjes!

 

De losse kraag combineren

Eigenlijk kan de losse witte kraag overal onder gedragen worden, zowel onder een jurkje als een leuke city sweater! Het is handig om te weten dat er een klein stukje blouse aan onze losse kraagjes vast zit, zo kan hij onder heel erg veel verschillende halzen gedragen worden! Het losse kraagje staat ook erg goed onder onze sweater dress, dit geeft het jurkje net wat extra’s. Voor een complete look trek je onze biker boots erbij aan, op deze manier blijft je outfit toch een beetje sporty. Match er een setje stalen armbanden bij in combinatie met onze statement oorbellen en voilà, klaar om de deur uit te gaan. Heb je het wel een beetje gehad met het witte kraagje? Naast de losse witte kraag hebben wij ook nog een zwarte en denim versie, zo kun je leuk afwisselen en voor degene die maar geen genoeg kunnen krijgen van de losse kraagjes hebben wij ook nog een witte en babyblauwe versie met een strik!

 

Watch out!

De losse kraag is al een accessoire op zich, waardoor je goed moet oppassen met het dragen van kettingen. Draag bijvoorbeeld een lange ketting met een subtiele hanger, zoals de letter van jouw naam of die van je lover. Probeer chokers te vermijden, dit maakt je hals te druk. Ringen met edelstenen passen perfect bij het losse kraagje door het romantische uiterlijk, ga dus los met andere sieraden zoals armbanden of verschillenden soorten ringen!