Nur für kurze Zeit: gratis Versand!

Maattabellen overview | Maattabel ringen

Shop de perfect passende ring met behulp van de ring maattabel

Heb je de ideale ring voor ogen, maar is de juiste ringmaat kiezen nog een dingetje? De quote ‘drie keer is scheepsrecht’ doen we deze keer niet na, maar met de maattabel ringen van My Jewellery moet dat wel voorkomen worden! Met de maattabel ringen gaat het zeker een one taker worden, zodat jij meteen de goede, passende ring opgestuurd krijgt & deze ring ook direct kunt gaan laten shinen rond je vinger.

Een ring die zogezegd van je vinger afglijd is natuurlijk niet het ideale plaatje maar een ring die te strak zit is ook een domper. De juiste maat goed kunnen vaststellen is dus van hoge prioriteit & met de maattabel ringen moet dat zeker lukken. Vind je het lastig om de juiste ringmaat te bepalen? Met de onderstaande maattabel ringen & overige tips helpen wij je op weg bij het vinden van de perfecte ring. 

Maattabel ringen


De juiste maat voor je ring vaststellen doe je zo:

Methode 1: Meet de diameter van jouw favoriete ring

De makkelijkste manier om een ringmaat te bepalen is aan de hand van een ring die je goed past en prettig zit. Je kunt de binnendiameter van deze ring eenvoudig opmeten met een liniaal. De afmetingen kun je vergelijken met de cijfers die in de maattabel ringen staan en et voilà, de ideale ring is gevonden!

Methode 2: Meet de omtrek van je vinger

Pak een meetlint of touwtje en wikkel deze om je vinger. Noteer vervolgens het aantal millimeters en kijk in de maattabel ringen welke maat hier het dichtst bij in de buurt komt. 

*De omvang van je vingers wordt o.a. beïnvloed door temperatuur en omstandigheden (zwangerschap, hormonen, ziekte). Probeer je vinger daarom op te meten op een zo neutraal mogelijk moment.

Als je alles wilt weten rondom het opmeten van je eigen ring & welke equipment je daarvoor nodig hebt neem dan snel een kijkje bij onze ringmaat blog! Mocht je de afmetingen van je vingers al gereed hebben liggen dan is het alleen nog een kwestie van de juiste afmetingen matchen met de juiste maat die in de maattabel ringen aangegeven staat. En wij kunnen je garanderen dat je nieuwe ring als gegoten gaat zitten!

De maten die My Jewellery aanbiedt variëren van maat 15 t/m 19, door dit grote aanbod is er voor iedere vinger een matching ring te vinden! Iedere vinger heeft een unieke maat, zo kun je dus alsnog verschillende ringen shoppen. Draag bijvoorbeeld rondom je kleinste vinger een pinkring & rondom de grootste vinger een duimring en creëer zo een iconic ringparty. Mocht je niet uit de maattabel ringen komen & de benodigdheden niet in huis hebben om de juiste maat op te meten dan kun je alsnog met een goed gevulde shoppingbag de (online) boutique verlaten. My Jewellery heeft namelijk ook hele leuke verstelbare ringen, die je helemaal naar je eigen maat kunt verstellen! Hierdoor heb je geen maattabel ringen meer nodig en zo heb je kosten wat het kost een ring die passend is aan al jouw eisen.

Tip: de My Jewellery boutiques zitten gevestigd door heel Nederland. Zoek de boutique die het dichtbij jou gelegen is & plan een leuk shopdagje naar deze stad. Bewonder je favourite ringen in het echt en kom erachter welke ring perfect fits en je hebt onze maattabel ringen niet eens meer nodig! Zien we je snel?

Shop ringen

 1. Souvenir Ring mit Hibiskusblüte
  Souvenir Ring mit Hibiskusblüte
 2. Souvenir Ring mit großer Hibiskusblüte
  Souvenir Ring mit großer Hibiskusblüte
 3. Orange blossom ring
  Orange blossom ring
  Orange blossom ring
  Ab 30,00 €
 4. Triple ocean blue ring
  Triple ocean blue ring
 5. Cocktail statement ring met transparante stenen | My jewellery
  Statement-Cocktailring mit transparenten Steinen
 6. Cocktail statement ring met multikleur stenen | My Jewellery
  Statement-Cocktailring mit mehrfarbigen Steinen
 7. Triple very berry ring
  Triple very berry ring
 8. Triple blackberry ring
  Triple blackberry ring
 9. Triple lavender ring
  Triple lavender ring
 10. Single ocean blue ring
  Single ocean blue ring
 11. Triple strawberry ring
  Triple strawberry ring
 12. Triple pomegranate ring
  Triple pomegranate ring
 13. Single pomegranate ring
  Single pomegranate ring
 14. Single very berry ring
  Single very berry ring
 15. Triple cranberry ring
  Triple cranberry ring
 16. Triple Azurro Blue Ring
  Triple Azurro Blue Ring
 17. Single azzuro blue ring
  Single azzuro blue ring
 18. Triple mint leaves ring
  Triple mint leaves ring
 19. Springstones Ring-Set
  Springstones Ring-Set
 20. Vintage statement ring met transparante steen
  Ice cubes ring
  Ice cubes ring
  Ab 40,00 €