My Jewellery patches

Patches

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Patches here, patches there, patches everywhere!

Patches op je spijkerjack, tops, jeans, schoenen, tas, het kan allemaal nog steeds. De patches trend zet zich al een tijdje voort en nog steeds zijn wij enorm fan! Het leuke van deze trend is dat patches erg goed betaalbaar zijn en dat je ze op alles kan bevestigen! Saai wit t-shirt in de kast hangen? Maak er een patch aan vast en je hebt niet alleen een leuk, maar ook een super originele top! Er zijn namelijk veel verschillende soorten patches die je met een naald kunt vastmaken op je kleding. Op deze manier kun je altijd afwisselen en een originele outfit creëren! 

Mix it up!

Je kunt ervoor kiezen om één van onze setjes op jouw kleding te spelden maar wat ook enorm populair is, is om verschillende soorten setjes met elkaar te mixen. Deze trend komt vanuit Amerika overwaaien en ook wij kunnen niet genoeg krijgen van het verzamelen van verschillende soorten patches. Draag bijvoorbeeld onze cup cake patches met de lipstick patches bij elkaar voor een opvallendere look. Is niets jou te gek? Combineer dan nóg meer patches met elkaar en speld bijvoorbeeld de gehele achterkant van jouw spijkerjacket vol, zo maak je jouw look helemaal origineel en catchy!

Patches combineren

Don’t forget the hair! Om jouw look nog meer eigen te maken is het leuk om patches te combineren met originele haarelastiekjes. Maak een mooie vlecht, bijvoorbeeld een visgraatvlecht, en kies een van onze fancy haarelastiekjes uit om je look helemaal af te maken. Kies bijvoorbeeld voor onze haarelastiekjes met hangers die je heel leuk onderin je vlecht kunt dragen. Ook kunnen patches heel goed gecombineerd worden met onze sieraden. Bij originele patches horen tenslotte originele sieraden. Denk bijvoorbeeld aan onze letter sieraden en kies een ring met de letter van jouw voornaam of lover! Mocht je een ketting met letter leuker vinden dan hebben wij die ook voor jou in ons assortiment. Kun jij net als ons geen genoeg krijgen van deze originele trends? Volg ons dan online om op de hoogte te blijven van onze nieuwe aanwinsten!