My Jewellery Central Boutique Utrecht

Oudkerkhof 5
3512 GH Utrecht 

Maandag - 12.00 - 18.00

Dinsdag - 10.00 - 18.00

Woensdag - 10.00 - 18.00

Donderdag - 10.00 - 21.00

Vrijdag - 10.00 - 18.00

Zaterdag - 10.00 - 17.00

Zondag - 12.00 - 17.00

Als je ergens een Central Boutique wil openen, dan is dat natuurlijk in het hart van Nederland: Utrecht. De stad met de Dom, de pleinen vol terrasjes en de grachten waar je heerlijk aan de werf kunt eten. De winkel is gevestigd op het Oudkerkhof. Een straat met historische en monumentale panden. Ons historische pand is te herkennen aan het authentieke glas-in-lood, de grote etalages en het portiek. Vanaf de boutique kijk je zo op het Minrebroederplein, waar het vooral in de zomer bruist met volle terrassen.

Je komt dus niet alleen naar Utrecht om te shoppen, maar ook voor een heerlijk dagje uit. Een musical in het Beatrix theater, de grootste bioscoop van Nederland, tientallen cafés en musea is wat Utrecht nog meer te bieden heeft. En dat allemaal op loopafstand van het centraal station.

Winkelen Utrecht 

My Jewellery Central Boutique, de snoepwinkel van Utrecht


Vanaf het station loop je via de Steenweg en de Choorstraat binnen 10 minuten naar ons toe. Bij binnenkomst in de Central Boutique zie je dat de karakteristieke stijl van de stad is gecombineerd met strakke moderne lijnen.

Zo hebben we vintage vitrine kasten, een prachtige oude houten visgraad vloer, industriële lampen en een enorm TV scherm waarop inspiratiebeelden worden getoond. In het midden van de winkel staan witte blokken waar de sieraden en accessoires op zijn gepresenteerd. Zoals meerdere klanten het al beschreven, ziet het er uit als een ware snoepwinkel. Eindeloos veel items die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden.

 Boutique My Jewellery Utrecht


Het perfecte cadeau vind je in de Central Boutique
 

De stalen quote bangles in rosé, zilver en goud zijn de perfecte cadeautjes voor jezelf of voor een ander. Combineer deze met een horloge en een iconische stenen ring en je maakt van een basic jurkje een feest outfit. Ga je liever voor de minimalistische stijl, dan kan je ook bij ons terecht. Smalle kettinkjes met initialen, tiny hoop oorbellen en stalen mini ringetjes zijn helemaal hot dit seizoen.
 

Winkel Utrecht My Jewellery


My Jewellery is meer dan alleen maar een sieradenlabel
 

Naast de sieraden en accessoires vind je aan de wanden onze kleding. Wekelijks komen er nieuwe items binnen, waardoor My Jewellery Utrecht altijd on-trend is.

Bij de paskamers staat onze koffiebonenmachine waar we espresso, koffie en voor de liefhebbers cappuccino mee kunnen maken. Vooral populair bij de wachtende mannen. Sinds kort hoeven mannen niet alleen voor de heerlijke koffie naar My Jewellery Utrecht te komen, ook de nieuwe herenlijn ‘Mr. Jewellery’ wordt bij ons verkocht.
 

Winkelen in Utrecht in de Central Boutique

Kom langs in onze Central Boutique om je te laten inspireren. Voel de My Jewellery sfeer in de winkel, bekijk al onze mooie spulletjes en laat je van top tot teen stijlen door onze Utrechtse meiden. Een outfit kan bij ons helemaal compleet worden gemaakt met de juiste sieraden, schoenen en accessoires. We verwelkomen je met een lekker kopje koffie en zo nu en dan een glaasje prosecco. Zien we jullie snel?
 

With love,