Maison My Jewellery Arnhem

Bakkerstraat 68

6811 EK Arnhem  

Tel. nr: 026-7370397


Maandag - 12.00 - 18.00

Dinsdag - 10.00 - 18.00

Woensdag - 10.00 - 18.00

Donderdag - 10.00 - 21.00

Vrijdag - 10.00 - 18.00

Zaterdag - 10.00 - 17.00

Zondag - 12.00 - 17.00


Wie aan Arnhem denkt, denkt aan de gezelligste stad van Gelderland! Een enorm sfeervolle stad gelegen aan de Rijn waar je in de zomer lekker op het terras aan het water kunt genieten. Op de welbekende Korenmarkt kun je zowel gezellig lunchen als borrelen, maar ook ’s avonds genieten van het uitgaansleven in één van de vele clubs en kroegen. In de zomermaanden is een bezoekje aan het Sonsbeek Park zeker de moeite waard, wat je enigszins kunt vergelijken met de populariteit van het Vondelpark in Amsterdam.

Wie graag een beetje cultuur wilt snuiven, kan ook terecht in Arnhem. Vergeet ook niet de trolleybussen te spotten, Arnhem is de enige stad met deze bussen en wordt daarom ook wel de meest groene stad van Europa genoemd!

Winkelen doe je in de Ketelstraat, die overloopt in de Vijzelstraat en eindigt in de Rijnstraat. Vanaf hier wandel je zo naar de Rijnkade, waar je een mooie wandeling kunt maken of op het terras kunt zitten. In de grote straten vindt je onder andere namen als Zara, Mango, Primark en Bershka. Ben je op zoek naar minder commerciële items? Neem dan een kijkje in de 7 Straatjes! Hier vind je authentieke winkeltjes en terrasjes. In de grote straten kun je vele zijstraten inslaan, zo ook de Bakkerstraat waar je Maison My Jewellery aantreft! Deze boutique is de vierde vestiging van My Jewellery waar wij weer ontzettend trots op zijn!

Maison My Jewellery

Een prachtige, authentieke boutique met een écht huiselijk gevoel

In deze boutique word je verwelkomd met een goede dosis gastvrijheid en gezelligheid in combinatie met mode, trendy items en accessoires. De inrichting is zowel modern als authentiek wat een sprankelend effect geeft. Zo vind je in de boutique een ouderwets plafond, een prachtige binnentuin, een authentiek winkelpui, maar ook een modern My Jewellery logo in roze neonletters en een grote spiegel met een quote. De zwarte kledingrekken gecombineerd met de witte muren hebben een moderne uitstraling. De sieraden zijn centraal in de winkel geëtaleerd op witte blokken gecombineerd met houten, glazen, metalen en natuurstenen displays. Tussendoor vind je leuke interieurdecoraties en cactusjes om de huiselijke sfeer te behouden.

Maison My Jewellery

Een gevarieerde collectie sieraden, accessoires en kleding

Wij bieden een gevarieerde collectie aan van sieraden, accessoires en fashion items. Wekelijks wordt onze collectie aangevuld met nieuwe items die zorgvuldig in Parijs zijn geselecteerd. Zo vind je hier schoenen, rokjes, jurkjes, tops, tassen, sieraden en nog veel meer! Bij Maison My Jewellery kun je dus een outfit van top tot teen samenstellen! Hoe leuk is dat?!

Ga jij voor een opvallende partylook of hou je toch meer van de moderne minimalistische style? Je vindt het hier allemaal. De nieuwste modetrends, accesoires en een ruim assortiment van sieraden in verschillende platings. Met de populaire stainless steel bangles zit je altijd goed! En wat dacht je van My Jewellery Watches? Dankzij deze tijdloze horloges, welke leren of mesh bandjes hebben, kom jij zeker op tijd! Schoenen nodig? Of misschien een leuke tas om je outfit compleet te maken? Ook die vind je in onze boutique!

Dames shoppen en de mannen drinken koffie

Wanneer de dames aan het shoppen zijn kunnen de mannen terecht bij de koffiehoek waar een heerlijk kopje koffie of cappuccino voor hen klaar staat. Uiteraard wordt er ook aan de kleintjes gedacht met een glaasje limonade en snoepjes!

Maison My Jewellery

Speciale acties en koopavonden

Regelmatig worden er speciale koopavonden of acties georganiseerd onder het genot van een glaasje prosecco en zoete hapjes zoals overheerlijk macarons!

Wil jij een gezellig dagje uit en een unieke shopervaring beleven onder het genot van een kopje koffie of een glaasje prosecco? Laat je verrassen en bezoek dan snel onze nieuwe boutique; Maison My Jewellery! Onze stylistes staan voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van jouw nieuwe outfit! Zien we je snel?

Maison My Jewellery


With love,
Maison My Jewellery

Bakkerstraat 68
6811 EK Arnhem  

Tel. nr: 026-7370397

Maandag - 12.00- 18.00

Dinsdag - 10.00-18.00

Woensdag - 10.00-18.00

Donderdag – 10.00-21.00

Vrijdag – 10.00-18.00

Zaterdag – 10.00-17.00

Zondag – 12.00-17.00