per page

    0/0 products

Scoor jouw koningsdag kleding; Oranje boven!

Yes, eindelijk mag je jouw koningsdag kleding weer uit de kast trekken. Maar waar zijn al die leuke items van vorig jaar nu gebleven? O en die leuke bril heb je aan je zusje gegeven pfff. No worries! Wij hebben ook dit jaar weer een spiksplinternieuwe collectie met de leukste accessoires, sieraadjes en koningsdag kleding gelanceerd. Hiermee kun jij absoluut jouw koningsdag outfit een nieuwe make-over geven. Even een frisse wind er doorheen en jij bent weer ready to go voor een dagje weg naar de koningsdagmarkt of dat ene feestje met koningsnacht.

Ook dit jaar kun je weer volop kiezen uit een hoop nieuwe pareltjes voor jouw koningsdag outfit. Wat denk je van scrunchies? DE trend van afgelopen jaar en die zet nog even lekker door naar het voorjaar, yes! Is een oranje scrunchie niet helemaal jouw kleur? Niet getreurd, want deze trendy accessoire is er ook in een rood-wit-blauwe kleur. Voel jij je een echte queen? Ook voor deze meiden hebben wij de perfect finishing touch voor een oranje outfit: de one piece oorbel met een kroontje! Voor de echte prinsessen ook nog helemaal leuk om na koningsdag te dragen.

Maak jouw koningsdag outfit helemaal fashion

Koningsdag kleding… Iedereen combineert en draagt het weer anders. En ondanks dat je op zo’n fijne feestdag niet moet nadenken over of het wel allemaal fashion is, dat doe je toch. A woman knows what she wants, right?! Dat vinden wij ook. Daarom is deze nieuwe collectie voorzien van een hoop trendy items die jij kunt mixen & matchen. Sieraadjes en accessoires om jouw outfit af te maken, kleding om de basis te leggen voor een fashionable look. Hoe je deze items nu het leukste kunt combineren voor de perfecte koningsdag outfit? Daar gaan we eens wat dieper op in. Weg met dat stoffige en gekke imago voor oranje outfits.Dit jaar hebben we subtiele sieraden die dus een toevoeging zijn voor jouw outfit. Draag je oranje kleding zoals een oranje jurkje? Combineer hier dan bijvoorbeeld onze one piece oorbel met kroontje bij. Gouden sieraden vinden wij absoluut het mooiste bij de kleur oranje. Houd jij toch meer van een statement? Combineer jouw koningsdag kleding dan met onze statement oorbellen met oranje kralen. Dare to be different! 

O en vergeet zeker niet onze lovely scrunchies. Vooral als je alleen een oranje accessoire als detail wilt is deze en absolute aanrader. Knoop hem in je staart, wit shirtje eronder and you’re ready to go. En welke we zeker niet mogen vergeten: de kingsday collar. Perfect om te dragen onder jouw koningsdag shirt of onder onze oranje hoodie, wauw!

Een koningsdag outfit volgens de traditie

Natuurlijk allemaal leuk en aardig die oranje kleding, maar waarom is dit nu eigenlijk zo? Volgens de traditie draagt iedereen op koningsdag een oranje outfit, omdat het Nederlandse koningshuis de naam: Huis van Oranje draagt. Het is daarom de nationale kleur van Nederland. Natuurlijk staat het rood-wit-blauw voor de kleuren van onze vlag. Tegenwoordig kan het niet gek genoeg hoe deze kleuren worden verwerkt in koningsdag outfits. Wij hebben met deze nieuwe collectie meegedaan met de traditie, maar wel met een knipoog naar fashion. Je kunt jouw koningsdag oufit dus zo opvallend maken als jij wilt. Kies je voor een armband een scrunchie en een hoodie? We love it. Maar ook alleen een los kraagje kan jouw look al helemaal af maken.

Koningsdag kleding; wanneer draag je wat?

Met koningsdag zijn er natuurlijk op verschillende momenten andere dingen te doen. Wanneer draag je nu precies die leuke oranje accessoires of wanneer die leuke hoodie? Ook hier hebben wij absoluut over nagedacht. Ga je overdag heerlijk rondstruinen over een markt? Draag dan onze lovely oranje hoodie met daaronder een shirtje. Perfect om af te wisselen tussen warm of koud weer. Ook de kingsday collar is super leuk om overdag te dragen naar een feestje. Oranje shirtje erover, oranje scrunchie in en helemaal klaar. Ga je de avond ervoor met koningsnacht op pad? Maak jouw koningsdag outfit dan af met onze oranje oorbellen of one piece oorbel met kroontje.

Do we need to say more? Maak er een heerlijke koningsdag 2019 van en laat je inspireren door onze spiksplinternieuwe collectie met koningsdag accessoires en oranje sieraden om jouw koningsdag outfit af te maken!