• Vóór woensdag 20 december 15:00 besteld, is voor kerst in huis!
  • 26 boutiques in Nederland!
  • 8.7/10 score Feedback Company
office building 1

Meet our intern doorgestroomde collega's

9 november 2023 | Door: Amber Janssen
Leestijd: 6 minuten

Britt Kusters

Van Boutique medewerkster naar Business Analyst Customer Care

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij My Jewellery?

Ik werk al sinds juni 2018 bij My Jewellery!

Start tot nu

"Ik ben tijdens mijn studie International Business and Management parttime in de boutique in Breda gaan werken en hier vrij snel keyholder & dagverantwoordelijke geworden. Nadat ik afgestudeerd was, ben ik via een collega vanuit My Jewellery bij de vacature voor Customer Care medewerker op het hoofdkantoor in Den Bosch uitgekomen en hier heb ik direct op gesolliciteerd. In deze rol ben ik binnen een aantal maanden doorgegroeid naar Senior Customer Care medewerker en na bijna 1,5 jaar in de kanalen actief geweest te zijn ben ik doorgestroomd naar Temlead Customer Care. Als Teamlead merkte ik al vrij snel dat ik het ook ontzettend leuk vond om bezig te zijn met het optimaliseren en verbeteren van onze afdeling, waardoor ik met zowel een flink team als veel projecten bezig was. Na 1,5 jaar Teamlead geweest te zijn, hebben we daarom een nieuwe functie binnen My Jewellery gecreëerd; Business Analyst Customer Care waarin ik me sinds juni 2023 elke dag bezighoud met projecten rondom het optimaliseren van de Customer Care afdeling en daarbij stuur ik nog een (kleiner) team van Coaches en Senior Customer Care medewerkers binnen onze afdeling aan. De Coaches ondersteunen ons in het verbeteren van de afdeling zelf."

Intern doorstromen binnen My Jewellery

"In mijn geval ging dit erg soepel! Vanuit de boutique heb ik gesolliciteerd op de vacature binnen het Customer Care team. Daarna ben ik steeds doorgestroomd naar een volgende positie waarbij die functie geheel nieuw was en dus was ik onderdeel van de eerste lichting die dit uitoefende. Hierdoor kon ik de functies vaak voor een deel zelf invullen en heb ik daarbij bijgedragen aan het vormgeven van deze rollen. Ook wordt er binnen My Jewellery altijd goed gekeken naar de potentie van het huidige personeel en kun je daardoor intern gebruik maken van mooie kansen. De nieuwe functies kwamen daarom steeds op mijn pad!"

Leerpunten

Juist doordat ik zoveel posities binnen My Jewellery en vooral binnen de Customer Care afdeling gehad heb, kan ik veel van mijn eigen ervaringen toepassen in mijn dagelijkse werk. Ik denk dat dit ontzettend belangrijk is geweest in heel mijn loopbaan. Daarnaast ben ik denk ik wel het bewijs dat je met de volle 110% inzet heel leuke stappen kunt maken! 😉 

Hard werken, doelen stellen & uitdagingen aangaan loont!

Meet the team - COSTUMER SERVICE 07

Meet the team - FINANCE 13

Anouk van Veen

Van retouren uitpak in het Warehouse tot medewerker financiële administratie.

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij My Jewellery?

Sinds 1 oktober 2019!

Start tot nu

"Ik ben begonnen op de retouren uitpak in het magazijn, en momenteel werk ik op de financiële administratie."

Intern doorstromen binnen My Jewellery

"Ik ben begonnen op de retouren uitpak. Het plan was om dit voor een korte tijd te doen tot ik een andere studie had gevonden die bij mij paste. Tot ik het voorstel kreeg om op de retourenadministratie te gaan werken. Op een gegeven moment is heel het retourenproces veranderd, waardoor er veel geautomatiseerd is. Hierdoor was er opeens heel weinig werk in de retourenadmin. Op dat moment was er veel werk op de financiële afdeling, dus via deze weg ben ik eigenlijk op de financiële afdeling terecht gekomen. Binnenkort ga ik de opleiding volgen tot Algemeen boekhouden. Dus via deze weg heb ik een mooie kans aangeboden gekregen, en heb ik het nu super goed naar mijn zin!"

Leerpunten

Ik denk dat voor mij het belangrijkste is geweest om zelf door te willen pakken en open te staan voor nieuwe dingen. Toen ik begon op de financiële afdeling wist ik nog nergens vanaf, maar als je jezelf leergierig op stelt en ook echt dingen wilt leren kom je altijd een eind! Als ik nu terugkijk heb ik al heel veel mogen leren!

Ga de uitdaging aan en blijf vooral in jezelf geloven! Je kunt vaak meer dan je zelf denkt!

Eline Bielschowsky

Van verkoopmedewerkster tot inkoop assistent. 

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij My Jewellery?

Sinds augustus 2020 ben ik werkzaam op het hoofdkantoor, daarvoor heb ik 2,5 jaar lang in de boutique in Breda gewerkt met veel plezier!

Start tot nu

"Ik ben ooit gestart bij My Jewellery als verkoopmedewerkster, direct na mijn studie ben ik op het hoofdkantoor begonnen als Product Content Beheerder. Na ongeveer 2 jaar ben ik doorgestroomd als Digital Merchandiser, deze functie heb ik 9 maanden gedaan en nu sinds januari ben ik Inkoop Assistent."

Intern doorstromen binnen My Jewellery

"Ik kreeg een berichtje of ik wilde solliciteren op de functie als Inkoop Assistent, dit heb ik natuurlijk direct gedaan en daarna start eigenlijk gewoon de normale sollicitatieprocedure."

Leerpunten

Ik had nooit verwacht dat ik van het content team de switch kon maken naar het inkoop team. Mijn leerpunt is dan ook wel geweest dat als je echt iets wilt, het wel lukt.

Je achtergrond maakt niet uit, zolang je maar laat zien wat jij in je mars hebt!

Meet the team - INKOOP

Meet the team facilities 14

Jasmijn Besselink

Van Project & Event Coördinator tot Facilities Coördinator. 

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij My Jewellery?

Ik ben sinds 1 september 2016 werkzaam bij My Jewellery.

Start tot nu

"Ik ben bij My Jewellery gestart als Project & Event Coördinator. Hierbij was ik verantwoordelijk o.a. de opzet van nieuwe boutiques, sample sales, personeelsfeestjes, beurzen, festivals stands etc. Vier jaar later ben ik onderdeel geworden van het HR team en hield ik me bezig met de interne communicatie. Het verbinden, betrekken en informeren van de medewerkers. Twee jaar later ben ik Facilities Coördinator geworden, een rol die mooi aansluit bij mijn voorgaande functies en bezigheden. Nu stuur ik het Facilities team aan en ben ik verantwoordelijk voor de Workplace experience van het Hoofdkantoor en Warehouse. Samen zorgen we dagelijks voor een fijne, leuke, schone, veilige en inspirerende werkomgeving voor alle collega's."

Intern doorstromen binnen My Jewellery

"Het intern doorstromen is bij mij heel organisch gegaan. Toen ik merkte dat ik uit mijn rol groeide als Project & Event Coördinator, kwam corona en moesten we wel gaan kijken naar iets anders aangezien we voorlopig niks meer georganiseerd werd. Toen ik doorstroomde van het HR team naar het Facilities team kwam de rol van coördinator vrij en hier lag een mooie kans voor mij om ook een team te gaan aansturen. Ook toen was ik toen weer opzoek naar een nieuwe uitdaging in mijn werk."

Leerpunten

Het belangrijkste wat ik geleerd heb is om mijn behoeften uit te spreken naar mijn leidinggevende, maar ook af en toe geduld hebben. Het doorstromen kan niet altijd, er moet namelijk wel een behoefte zijn vanuit het bedrijf.

Blijf je hard inzetten voor de functie waar je inzit, blijf uitdagingen zoeken in deze functie, zorg dat je jezelf laat zien!

Zoë de Gans

Van Assistent Storemanager in Eindhoven naar Retail Support medewerker.

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij My Jewellery?

Ik ben op 15 maart 2021 begonnen bij My Jewellery!

Start tot nu

"Ik ben gestart als assistent storemanager binnen de boutique in Eindhoven, en nu ben ik Retail Support medewerker binnen het Retail Team."

Intern doorstromen binnen My Jewellery

"Ik begon als assistent storemanager in de boutique in Eindhoven. Maar na een tijdje merkte ik dat ik de uitdaging een beetje kwijt was. In oktober 2022 kreeg ik de kans om storemanager te worden in de boutique in Tilburg. Ik werkte daar tot eind januari 2023.

Toen kwam er een nieuwe functie vrij die me direct aansprak. Ik besloot meteen te solliciteren en werd aangenomen als Retail Support medewerker. Ik werk nog steeds met veel plezier in deze rol, waar ik het Retail team ondersteun en bijdraag aan het succes van onze boutiques."

Leerpunten

Eerlijk en ambitieus zijn loont. Toen ik openlijk aangaf dat ik meer uitdaging zocht in Eindhoven, reageerde mijn leidinggevende positief. Ze dachten met me mee en stelden me de functie van storemanager in Tilburg voor. Deze eerlijkheid leidde tot nieuwe kansen. De mogelijkheden om door te groeien zijn enorm, en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu heerlijk op mijn plek zit.

Wees niet bang om je ambities kenbaar te maken of aan te geven dat je wilt groeien in je carrière. Natuurlijk, je zult hard moeten werken, want kansen komen niet vanzelf. Maar bij My Jewellery wordt er altijd naar je geluisterd en serieus gekeken naar jouw wensen en doelen.

Meet the team retail 09

meet the team HR 13

Christa Rozeboom

Van Storemanager in Utrecht naar HR-adviseur voor de Retail.

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij My Jewellery?

Ik ben werkzaam bij My Jewellery vanaf 01-03-2018. Ik heb binnen 3 dagen 2 gesprekken gehad en mijn contract ondertekend!

Start tot nu

"Ik ben als Storemanager begonnen in de kleine (ondertussen verhuist naar grote) boutique in Utrecht. Momenteel ben ik werkzaam als HR-adviseur voor de Retail."

Intern doorstromen binnen My Jewellery

"Toen de boutique in Amsterdam geopend werd ben ik als eerste DUO-Storemanager gevraagd waarbij ik 50% in Utrecht en 50% in Amsterdam aanwezig was in de week. Toen de boutique in Rotterdam geopend werd, werden het te veel winkels voor Megan Heurter om alleen af te gaan en ben ik als Retail Coördinator begonnen.

Toen corona roet in het eten gooide kwam na een superleuke periode van veel winkels openen, afgaan en ondersteunen een einde. De functie kwam tijdelijk te vervallen en ik ben intern gaan kijken waar mijn krachten anders ingezet konden worden. Ik ben bij HR als medewerker gestart en heb ook hier mooie stappen tot adviseur mogen maken."

Leerpunten

My Jewellery is een bedrijf waarin een flexibele houding je op veel plekken kan brengen. Ik ben zelf bereid geweest om te leren, mee te groeien en open te staan voor nieuwe kansen.

Geef jezelf ruimte om kennis op te doen, te vallen en opstaan en feedback op te slaan om te kunnen groeien.

Maud Corstjens

Van Assistent Manager naar Operationeel Retail Coördinator

Start tot nu

“Ik heb 2 maanden gewerkt als Assistent Manager in de boutique in Maastricht. Daarna ben ik 2 jaar lang Storemanager van boutique Maastricht geweest. Vorig jaar november ben ik begonnen als Retail Support Coördinator van Brabant, Limburg en België.

Mijn nieuwe functie bevalt heel goed en ik kan mezelf erg ontwikkelen. Maar het is wel wennen, omdat ik veel onderweg ben. Voorheen werkte ik in Maastricht met een vast team, ik zag mijn collega’s vaker dan mijn eigen partner. Nu is dat anders, maar daardoor leer ik wel veel nieuwe mensen kennen. Ik ben ook bezig met het openen van de boutiques in België, dat is super spannend en ik leer hier veel van!”

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Vanaf het eerste moment heb ik My Jewellery gezien als een jong en groeiend bedrijf waarbij je jezelf helemaal kunt ontwikkelen en hier ook de ruimte en vrijheid voor krijgt. Je wordt goed begeleid en kan bij iedere afdeling terecht wanneer je vragen hebt. De drempel om elkaar even op te zoeken is heel erg laag en dat maakt het ook fijn om samen te werken.” 

Leerpunten

“Dat je het beste uit jezelf en iedere dag moet halen om je doelen te bereiken.”

Meet the team - RETAIL 01

 

Sophie Groothuis

Van Logistiek Medewerker naar HR-assistent

Start tot nu

“Het was eigenlijk de bedoeling dat ik hier maar een aantal weken zou werken om wat bij te verdienen, aangezien ik 2 maanden naar het buitenland zou gaan. Maar ik werd zo goed ontvangen bij My Jewellery en voelde mezelf helemaal thuis waardoor ik niet meer weg ben gegaan. In april 2019 ben ik in het magazijn begonnen als Logistiek Medewerker. Dit heb ik ongeveer 7 maanden gedaan en daarna heb ik in november 2019 de overstap gemaakt naar Personeelsplanner Warehouse en in april 2021 werk ik op de HR-afdeling als HR-assistent voor het Warehouse & HQ.

Mijn huidige functie bevalt onwijs goed. Ik wist nooit zo goed wat ik uiteindelijk wilde gaan doen, maar sinds ik bij HR zit heb ik echt het gevoel dat ik eindelijk op mijn plek zit! Ik krijg super veel mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen en ik ben helemaal meegenomen in de HR werkzaamheden. Iedere keer komen er ook binnen deze functie weer nieuwe kansen op mijn pad, waardoor ik nu ook al eindverantwoordelijke ben van de administratie en mede projectleider ben van de implementatie van een nieuw personeelssysteem.”  

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Allebei de keren ging het solliciteren vrij eenvoudig. De eerste keer heb ik bij de supervisor aangegeven dat ik graag de functie van Personeelsplanner wilde gaan vervullen. Ik ben toen op gesprek uitgenodigd en na een tweede gesprek heb ik de functie gekregen. De tweede keer had ik aan mijn leidinggevende doorgegeven dat ik niet meer zo op mijn plek zat als Personeelsplanner. Zij is toen mee gaan kijken naar wat mij dan wel leuk leek en heeft toen een gesprek geregeld met de HR-adviseur van het Warehouse.

Het is een mega snelgroeiend bedrijf, waardoor er vele kansen zijn om door te groeien en jezelf te kunnen ontwikkelen en dit wordt ook zeker aangemoedigd. Iedereen is open en vriendelijk tegen elkaar en je wordt er meteen bij betrokken alsof je er al jaren werkt. Dat ik hier ook mijn huidige vriend heb ontmoet is natuurlijk een kleine bijzaak.”

Leerpunten

“Ik heb geleerd dat alles mogelijk is als je in jezelf gelooft en laat zien wat je waard bent. Blijf niet ergens in hangen als je het niet meer ziet zitten en ga actief op zoek naar kansen en pak deze aan!”

meet the team HR 11

Meet the team retail 01

Megan van Eenennaam

Van Assistent Manager naar Retail Support Coördinator Nederland

Start tot nu

“Inmiddels alweer 3,5 jaar geleden ben ik begonnen als Assistent Storemanager van de boutique in Amsterdam. Een jaartje later groeide ik door tot Storemanager. In totaal ben ik 3 jaar werkzaam geweest als (assistent) storemanager. Sinds juli 2021 ben ik Retail Support Coördinator Nederland. Ik heb het heel erg naar mijn zin binnen mijn nieuwe functie. Ik ben iedere dag in een andere stad en combineer dit met één kantoordag, daardoor is geen dag hetzelfde. Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik heel erg betrokken ben bij de zowel de boutiques als de teams en dat we iedere dag bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen binnen My Jewellery. 

Ik heb My Jewellery vanaf het begin geweldig gevonden! Je merkt echt dat je overal bij betrokken wordt binnen het bedrijf en dat iedereen voor alles openstaat. Door de jaren heen is hierin niks veranderd en is de werksfeer nog steeds super fijn.”

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Solliciteren was eigenlijk best gek, omdat ik My Jewellery inmiddels als zo goed kende! Ik heb opnieuw een motivatie moeten schrijven waarin ik moest toelichten waarom ik graag door wilde groeien naar deze functie. Dit was best nog wel spannend! Uiteindelijk heb ik het allemaal als heel prettig ervaren omdat ik ergens wel al wist wat mij te wachten stond en het op een erg fijne manier is gegaan.”

Leerpunten

“Als je iets echt wilt, dan moet je hier voor de volle 100% voor gaan! Ik was erg jong toen ik begon aan mijn avontuur bij My Jewellery. Ik vind het zo leuk om te zien en mee te maken wat je door de jaren heen kan bereiken en dat echt alles mogelijk is!”

Eline van Heumen

Van Customer Care Medewerker naar Product Content Beheerder

Start tot nu

“Ik ben bij My Jewellery begonnen als Customer Care medewerker en heb ongeveer 1,5 jaar op deze afdeling gewerkt. In januari ben ik begonnen als Product Content Beheerder.

Vanaf het moment dat ik bij My Jewellery begon kwam ik in een warm bad terecht. Verschillende collega’s kwamen een praatje maken en die lijntjes zijn altijd erg kort gebleven. Ook in mijn nieuwe team voel ik me weer erg welkom! Mijn nieuwe functie bevalt me heel erg goed. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en ik ben blij om meer verantwoordelijkheden te hebben gekregen. Ik word er steeds weer blij van als ik alle mooie nieuwe items voorbij zie komen en op de website mag plaatsen. Iedere dag heb ik weer ontzettend veel zin om te mogen gaan werken, dat zegt genoeg denk ik!”

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Bij My Jewellery heb je intern geen voorrang op een vacature die online staat, maar verloopt de procedure hetzelfde als voor mensen van buitenaf. Je moet dus altijd in je achterhoofd houden dat je afgewezen kunt worden en dan is het wel belangrijk dat je alsnog met plezier naar je werk kan gaan. Solliciteren op een andere functie binnen My Jewellery was dus best een spannende stap, maar ik heb altijd het vertrouwen gekregen dat My Jewellery open staat voor persoonlijke groei. Was dit niet voor de nieuwe functie geweest dan hadden ze me geholpen met het stellen van doelen, zodat ik alsnog met plezier naar mijn werk zou gaan en mezelf alsnog kon uitdagen in mijn huidige functie. Dit gaf me een erg fijn gevoel!"

Leerpunten

“Dat je altijd je dromen moet najagen en niet bang hoeft te zijn om te falen, je zal er alleen maar van leren!”

Meet the team - PRODUCT CONTENT

Meet the team Warehouse-17.jpg

Joan Pijnenburg

Van Interieurverzorgster naar Personeelsplanner

Start tot nu

“Ik ben begonnen als interieurverzorgster op het hoofdkantoor, dit heb ik gedaan gedurende 1 jaar. Daarna ben ik als interieurverzorgster gaan werken in het Warehouse voor 1,5 jaar. Sinds juli 2021 ben ik Personeelsplanner van het Warehouse.

Ik begon in de schoonmaak en voelde mij vanaf het eerste moment welkom binnen My Jewellery. Ik heb altijd  met veel plezier gewerkt en mezelf nooit minder gevoeld dan een ander. Ook deze functie als Personeelsplanner bevalt erg goed. Iedere dag is anders en ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen. Ik ben tot op de dag van vandaag trots om onderdeel te zijn van dit bedrijf.”

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en kenbaar gemaakt dat ik graag deze functie zou willen, na twee gesprekken met Manja en HR/Recruitment kreeg ik het verlossende leuke telefoontje.”

Leerpunten

“Dat je moet geloven in je eigen kunnen en je jezelf elke dag vol moet inzetten om doelen en uitdagingen te kunnen behalen.”

Yvet Bastiaansen

Van Storemanager 's-Hertogenbosch naar Projectmedewerker Facilities.

Vanaf wanneer ben je werkzaam bij My Jewellery?

Ik ben sinds 13 februari 2018 werkzaam bij My Jewellery.

Start tot nu

"Ik ben gestart als storemanager in de winkel in Den Bosch, en werk nu als Projectmedewerker Facilities op kantoor.."

Intern doorstromen binnen My Jewellery

"Ik ben gestart als storemanager in de winkel in Den Bosch, daarna heb ik filiaal Eindhoven en Den Bosch nog een periode gecombineerd, vervolgens heb ik de winkel in Tilburg mee mogen openen en heb ik daar nog een periode gewerkt als storemanager. Ik ben nu bijna een jaar werkzaam op ons hoofdkantoor als Front office & project medewerker."

Leerpunten

Dat het heel belangrijk is dat je jezelf blijft ontwikkelen en uitdagen in je werk.

Blijf altijd goed communiceren met je leidinggevende over hoe je in je functie staat en wat je ambities zijn. Wees ook zeker niet bang om uit te spreken dat je wellicht een hele andere weg in wilt gaan, bij een innoverend bedrijf als My Jewellery zijn er altijd kansen voor iedereen in welke functie dan ook!

Meet the team Frontoffice 2

Werken bij My Jewellery

Meer weten over werken bij My Jewellery?
Bekijk onze vacatures, neem contact op met een van onze recruiters of stuur een open sollicitatie!

Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.