Maak je ringparty compleet met de 2 for 1 Ring Deal
Meet our intern doorgestroomde collega's


In deze blog stellen we jullie voor aan onze collega’s die binnen My Jewellery zijn doorgestroomd naar een nieuwe functie. Van stagiaire tot brand coördinator & van Logistiek Medewerker tot HR-assistent. Lees alles over de stappen die deze collega’s binnen My Jewellery hebben gezet.

4 maart 2022 | Door Amber Janssen
Leestijd: 6 minuten
Maud Corstjens

Van Assistent Manager naar Retail Support Coördinator Nederland


Start tot nu

“Ik heb 2 maanden gewerkt als Assistent Manager in de boutique in Maastricht. Daarna ben ik 2 jaar lang Storemanager van boutique Maastricht geweest. Vorig jaar november ben ik begonnen als Retail Support Coördinator van Brabant, Limburg en België.

Mijn nieuwe functie bevalt heel goed en ik kan mezelf erg ontwikkelen. Maar het is wel wennen, omdat ik veel onderweg ben. Voorheen werkte ik in Maastricht met een vast team, ik zag mijn collega’s vaker dan mijn eigen partner. Nu is dat anders, maar daardoor leer ik wel veel nieuwe mensen kennen. Ik ben ook bezig met het openen van de boutiques in België, dat is super spannend en ik leer hier veel van!”

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Vanaf het eerste moment heb ik My Jewellery gezien als een jong en groeiend bedrijf waarbij je jezelf helemaal kunt ontwikkelen en hier ook de ruimte en vrijheid voor krijgt. Je wordt goed begeleid en kan bij iedere afdeling terecht wanneer je vragen hebt. De drempel om elkaar even op te zoeken is heel erg laag en dat maakt het ook fijn om samen te werken.” 

Leerpunten

“Dat je het beste uit jezelf en iedere dag moet halen om je doelen te bereiken.”You might like these

Meet the team | Branding

Meet the team | Facilities

Meet the colleague | Brand coördinator


Sophie Groothuis

Van Logistiek Medewerker naar HR-assistent


Start tot nu

“Het was eigenlijk de bedoeling dat ik hier maar een aantal weken zou werken om wat bij te verdienen, aangezien ik 2 maanden naar het buitenland zou gaan. Maar ik werd zo goed ontvangen bij My Jewellery en voelde mezelf helemaal thuis waardoor ik niet meer weg ben gegaan. In april 2019 ben ik in het magazijn begonnen als Logistiek Medewerker. Dit heb ik ongeveer 7 maanden gedaan en daarna heb ik in november 2019 de overstap gemaakt naar Personeelsplanner Warehouse en in april 2021 werk ik op de HR-afdeling als HR-assistent voor het Warehouse & HQ.

Mijn huidige functie bevalt onwijs goed. Ik wist nooit zo goed wat ik uiteindelijk wilde gaan doen, maar sinds ik bij HR zit heb ik echt het gevoel dat ik eindelijk op mijn plek zit! Ik krijg super veel mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen en ik ben helemaal meegenomen in de HR werkzaamheden. Iedere keer komen er ook binnen deze functie weer nieuwe kansen op mijn pad, waardoor ik nu ook al eindverantwoordelijke ben van de administratie en mede projectleider ben van de implementatie van een nieuw personeelssysteem.”  

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Allebei de keren ging het solliciteren vrij eenvoudig. De eerste keer heb ik bij de supervisor aangegeven dat ik graag de functie van Personeelsplanner wilde gaan vervullen. Ik ben toen op gesprek uitgenodigd en na een tweede gesprek heb ik de functie gekregen. De tweede keer had ik aan mijn leidinggevende doorgegeven dat ik niet meer zo op mijn plek zat als Personeelsplanner. Zij is toen mee gaan kijken naar wat mij dan wel leuk leek en heeft toen een gesprek geregeld met de HR-adviseur van het Warehouse.

Het is een mega snelgroeiend bedrijf, waardoor er vele kansen zijn om door te groeien en jezelf te kunnen ontwikkelen en dit wordt ook zeker aangemoedigd. Iedereen is open en vriendelijk tegen elkaar en je wordt er meteen bij betrokken alsof je er al jaren werkt. Dat ik hier ook mijn huidige vriend heb ontmoet is natuurlijk een kleine bijzaak.”

Leerpunten

“Ik heb geleerd dat alles mogelijk is als je in jezelf gelooft en laat zien wat je waard bent. Blijf niet ergens in hangen als je het niet meer ziet zitten en ga actief op zoek naar kansen en pak deze aan!”Megan van Eenennaam

Van Assistent Manager naar Retail Support Coördinator Nederland


Start tot nu

Inmiddels alweer 3,5 jaar geleden ben ik begonnen als Assistent Storemanager van de boutique in Amsterdam. Een jaartje later groeide ik door tot Storemanager. In totaal ben ik 3 jaar werkzaam geweest als (assistent) storemanager. Sinds juli 2021 ben ik Retail Support Coördinator Nederland. Ik heb het heel erg naar mijn zin binnen mijn nieuwe functie. Ik ben iedere dag in een andere stad en combineer dit met één kantoordag, daardoor is geen dag hetzelfde. Wat ik zo leuk vind aan mijn functie is dat ik heel erg betrokken ben bij de zowel de boutiques als de teams en dat we iedere dag bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen binnen My Jewellery. 

Ik heb My Jewellery vanaf het begin geweldig gevonden! Je merkt echt dat je overal bij betrokken wordt binnen het bedrijf en dat iedereen voor alles openstaat. Door de jaren heen is hierin niks veranderd en is de werksfeer nog steeds super fijn.”

Intern doorstromen binnen My Jewellery

Solliciteren was eigenlijk best gek, omdat ik My Jewellery inmiddels als zo goed kende! Ik heb opnieuw een motivatie moeten schrijven waarin ik moest toelichten waarom ik graag door wilde groeien naar deze functie. Dit was best nog wel spannend! Uiteindelijk heb ik het allemaal als heel prettig ervaren omdat ik ergens wel al wist wat mij te wachten stond en het op een erg fijne manier is gegaan.”

Leerpunten

Als je iets echt wilt, dan moet je hier voor de volle 100% voor gaan! Ik was erg jong toen ik begon aan mijn avontuur bij My Jewellery. Ik vind het zo leuk om te zien en mee te maken wat je door de jaren heen kan bereiken en dat echt alles mogelijk is!”


Eline van Heumen

Van Customer Care Medewerker naar Product Content Beheerder


Start tot nu

“Ik ben bij My Jewellery begonnen als Customer Care medewerker en heb ongeveer 1,5 jaar op deze afdeling gewerkt. In januari ben ik begonnen als Product Content Beheerder.

Vanaf het moment dat ik bij My Jewellery begon kwam ik in een warm bad terecht. Verschillende collega’s kwamen een praatje maken en die lijntjes zijn altijd erg kort gebleven. Ook in mijn nieuwe team voel ik me weer erg welkom! Mijn nieuwe functie bevalt me heel erg goed. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt en ik ben blij om meer verantwoordelijkheden te hebben gekregen. Ik word er steeds weer blij van als ik alle mooie nieuwe items voorbij zie komen en op de website mag plaatsen. Iedere dag heb ik weer ontzettend veel zin om te mogen gaan werken, dat zegt genoeg denk ik!”

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Bij My Jewellery heb je intern geen voorrang op een vacature die online staat, maar verloopt de procedure hetzelfde als voor mensen van buitenaf. Je moet dus altijd in je achterhoofd houden dat je afgewezen kunt worden en dan is het wel belangrijk dat je alsnog met plezier naar je werk kan gaan. Solliciteren op een andere functie binnen My Jewellery was dus best een spannende stap, maar ik heb altijd het vertrouwen gekregen dat My Jewellery open staat voor persoonlijke groei. Was dit niet voor de nieuwe functie geweest dan hadden ze me geholpen met het stellen van doelen, zodat ik alsnog met plezier naar mijn werk zou gaan en mezelf alsnog kon uitdagen in mijn huidige functie. Dit gaf me een erg fijn gevoel!"

Leerpunten

“Dat je altijd je dromen moet najagen en niet bang hoeft te zijn om te falen, je zal er alleen maar van leren!”Joan Pijnenburg

Van Interieurverzorgster naar Personeelsplanner


Start tot nu

“Ik ben begonnen als interieurverzorgster op het hoofdkantoor, dit heb ik gedaan gedurende 1 jaar. Daarna ben ik als interieurverzorgster gaan werken in het Warehouse voor 1,5 jaar. Sinds juli 2021 ben ik Personeelsplanner van het Warehouse.

Ik begon in de schoonmaak en voelde mij vanaf het eerste moment welkom binnen My Jewellery. Ik heb altijd  met veel plezier gewerkt en mezelf nooit minder gevoeld dan een ander. Ook deze functie als Personeelsplanner bevalt erg goed. Iedere dag is anders en ik krijg veel kansen om mezelf te ontwikkelen. Ik ben tot op de dag van vandaag trots om onderdeel te zijn van dit bedrijf.”

Intern doorstromen binnen My Jewellery

“Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en kenbaar gemaakt dat ik graag deze functie zou willen, na twee gesprekken met Manja en HR/Recruitment kreeg ik het verlossende leuke telefoontje.”

Leerpunten

“Dat je moet geloven in je eigen kunnen en je jezelf elke dag vol moet inzetten om doelen en uitdagingen te kunnen behalen.”


Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

You might like these

Meet the team | Facilities

Meet the colleague | Brand coördinator