Final Sale: up to 70% off!

We can't find products matching the selection.

Kerstballen, het ultieme kerstcadeau

Kerst is de leukste tijd van het jaar waar niemand op kan wachten, lekker samen met je familie gezellig eten, cadeautjes te geven en ontvangen, hoe leuk is dat?! Heel het huis is mooi gedecoreerd naar kerstsfeeren en de kerstboom met de mooiste kerstballen.Of je nou een nep kerstboom hebt of een echte, alles komt er gezellig uit te zien met de mooiste kerstdecoratie. En het is natuurlijk niet compleet zonder de kerstballen van My Jewellery. Maak een mooie kleurencombinatie met bijzondere kerstballen, roze kerstballen en de gekste kerstballen. Ook in het assortiment van My Jewellery zijn kerstballen zeker aanwezig, ze zijn super leuk, fashionable en trendy. Kerstballen mogen echt niet missen voor de kerstperiode dus shop snel jouw favorieten!

Kerstballen met droogbloemen

De droogbloemen trend is je afgelopen maanden vast niet ontgaan want de droogbloemen van My Jewellery zijn helemaal on-trend! De bosjes droogbloemen zijn leuk als decoratie of om als cadeautje te geven aan je beste vriendin of collega. Nu zijn de droogbloemen ook verwerkt in de kerstballen en we love it! Het matcht met je droogbloemen die in je interieur staan en zo creëer je met deze kerstballen zelfs je trendy kerstboom. De bijzondere kerstballen met droogbloemen zijn kleurrijk, fashionable en echt een toevoeging in je kerstboom. Ook geeft het je huis een echte warme look! We hebben de plastic kerstballen speciaal voor jou gevuld met de leukste droogbloemen combinatie, voor de perfecte kleurcombinatie in je kerstboom. De kerstballen met droogbloemen zijn verpakt als set van twee in een mooie doos zodat je deze weer mooi en veilig op kan bergen. Maak het helemaal af met de kerstballen set waarbij je nog 6 stuks aan je kerstboom kan toevoegen en laat je kerstboom stralen. 

Bijzondere kerstballen set

De box met een set van zes kerstballen is ook helemaal hot & happening. Hoe leuk is het om deze items toe te voegen aan je kerstballen stash en dit jaar helemaal uit te pakken met de kerstballen van My Jewellery? In combinatie met de kerstballen met droogbloemen heb jij een unieke kerstboom waar iedereen naar zal kijken. In de box zitten opvallende, fashionable en trendy kerstballen in verschillende vormen. Een croissant, lippen, een tijger, een vlinder, een tasje met het My Jewellery logo en een lipstick, hoe leuk is dat?! De kerstballen zijn verpakt per doos van zes verschillende kerstballen zodat je ze weer mooi op kan bergen voor volgend jaar. Geef je kerstboom een feminine touch met deze bijzondere kerstballen set en je weet dat onder jouw kerstboom de leukste cadeautjes zullen liggen. 

Kerstballen van My Jewellery stylen

De kerstballen set en kerstballen met droogbloemen, wordt dat niet too much? Voor My Jewellery is niks te gek en een trendy kerstboom vraagt om de leukste kerstballen. Combineer de opvallende kerstballen met roze kerstballen om de kleurencombinatie helemaal stylisch voor de dag te laten komen. Alleen nog lichtjes als kerstdecoratie en je bent helemaal ready voor de kerstdagen. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met decoreren dus shop snel je favoriete kerstballen want iedereen wacht op een feestelijke sfeer in huis. Neem ook een kijkje in de boutique of online voor je feestelijke outfit, want die mag natuurlijk  niet ontbreken voor de feestdagen. Dan nog een paar kerstcadeaus voor haar en je bent helemaal ready voor kerst. P.S. wist je dat onze kerstballen ook echt super leuk zijn om als cadeau voor haar te doen?! Een origineler cadeau kun je niet krijgen! Dus shop snel bij My Jewellery.