Editors pick

Meet the team | Branding

Door Lieke Schwitzner, 23 september 2020

Deze Meet the Team staat in het teken van Branding. Dit team zorgt voor de mooiste foto’s, is verantwoordelijk voor de leukste online en offline uitingen en maakt van de nieuwste items een échte collectie!

Collega Pleun van Cuijk
Functie: Online Content Creator

Wat houdt jouw functie precies in?
Ik creëer content in allerlei verschillende vormen voor ons online platform. Dus denk aan: fotografie, grafisch vormgeving, ideeën voor hoe we een product kunnen presenteren. 

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
We willen graag een verhaal creëren bij onze producten, dit houd ik dus altijd in mijn achterhoofd wanneer ik te werk ga voor My Jewellery. Wanneer ik bezig ben met fotograferen probeer ik een product altijd zo te presenteren, dat we hier ook iets bij te vertellen hebben. Dit is een belangrijk onderdeel tijdens mijn werk.

Op welk design/foto ben jij het meeste trots?
Op de foto van de Chunky Initial sieraden. Voor deze shoot wilde ik graag experimenteren met een andere manier van fotograferen en bewerken, zodat je de klassieke/blurry vibe krijgt die nu op de foto’s te zien zijn. Voor deze shoot heb ik de make-up, styling en fotografie zelf gedaan.

Met welk project ben je op dit moment bezig?
Op dit moment ben ik druk bezig om beelden te bewerken van een aankomende campagne. Hou onze website dus goed in de gaten!

Collega Joyce Meursing
Functie: Fotograaf & Creative Brand Specialist

Wat houdt jouw functie precies in?
Ik houd mij vooral bezig met de fotografie en branding van My Jewellery. Samen met ons branding team werken we aan het opzetten van campagnes voor nieuwe collecties, online & offline uitingen en zorgen we dat de brandstory van My Jewellery up-to-date blijft.

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
De MJ-Branding laat ik vooral naar voren komen door middel van de stijl van fotograferen. Je ziet dit vooral terug in de keuze van modellen, naturel look, setting en de bewerking van de foto’s. En in de uitingen gebruiken we vaak dezelfde soort lettertypes, kleuren en grafische elementen.

Op welk design/foto ben jij het meeste trots?
Ik ben trots op de campagne rondom de Wildflower collectie. Samen met het branding team hebben we de fotografie, video en uitingen bedacht en uitgewerkt. Ik vind het mooi hoe al onze ideeën zijn samengekomen en met dit als top resultaat.

Met welk project ben je op dit moment bezig?
De Wildflower collectie staat nu live, maar we zijn alweer druk bezig het met shooten van de nieuwe collecties.

Collega Iris Krijnen
Functie: Graphic designer visual merchandise


Wat houdt jouw functie precies in? Ik ben verantwoordelijk voor de grafische uitingen voor de boutiques & het drukwerk intern. Hiernaast help ik met het voorbereiden van fotoshoots en de afhandeling hiervan. Ik werk 3 dagen in de week op kantoor & 2 dagen in de boutique in Den Bosch.

Hoe laat jij de welbekende MJ-branding terugkomen in jouw werk?
My Jewellery heeft een herkenbare stijl. Het is belangrijk dat deze terugkomt in het ontwerp. We willen graag een verhaal vertellen over onze producten of collecties. In de boutiques doen we dit vaak doormiddel van een uiting of door de producten op een speciale manier te presenteren. Denk aan de collectiekaartjes, die het verhaal achter de collectie vertellen.

Op welk design/foto ben jij het meeste trots?  
Ik vind het altijd superleuk om de ansichtkaartjes te ontwerpen. Deze liggen in onze boutiques en mag je tijdens je winkelbezoek meenemen. Ik ben het meeste trots op de ansichtkaartjes voor de complimentendag van afgelopen jaar. Ik neem zelf ook altijd een kaartje mee, om bijvoorbeeld op mijn kamer te hangen of bij een cadeautje in te pakken.

Met welk project ben je op dit moment bezig?
Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor het feestseizoen. En bij de feestdagen, hoort natuurlijk ook een feestelijke cadeauverpakking. Momenteel ben ik bezig met het ontwerpen van nieuwe stickers voor in de boutiques, zodat we jouw cadeautje nog net iets specialer kunnen inpakken.

Vond je deze blog leuk? Schrijf je in & ontvang de nieuwste updates

Ook interessant

Editors pick
Meet the team | HR
Wie zijn onze HR collega's?

Editors pick
Meet the team | Creatives
Wie zijn onze creatieve collega's?